|
||
| kardeşim bu sayede rock müziğine atılmış oldu. ben zaten gül kendine albümünden "daha mutlu olamam" ın klibini izlerken bağlanmıştım... | ||
|
||
hayatıma farklı bir yön verdiler..yasamak istediklermin bunlar olmadığını anladım.
|
||
|
||
| evet ama gerçekten Mor ve Ötesi'nin farklı bir yanı var hemen sürüklüyor... | ||
|
||
mor ve ötesi bana en kısa bir anlatım olarak hayatımın anlamını kattı ve onları tanımamın tam 7.senesi
|
||
|
||
| aslında bunları şunları kattı diye uzatmadan 'Neler Katmadı ki?' diyorum =) |
||
|
||
| Mor ve Ötesi bana çok şey kattı. Mesela ; artık dünya da ki gerçekleri daha net görüyorum, çevreme karşı daha duyarlıyım vs. vs. vs. Bunun gibi şeyler işte bi yerde gözümü açtılar da diyebilirim. |
||
|
||
| hayata bakış açımı değiştirdi... ayrıca müzik adına örnek alabileceğim birileri olduğunu gösterdi insanlığı öğretti ne diyebilirimki mor ve ötesi bitane
|
||
|
||
| mor ve ötesi öncelikle bana,yeniden var olma anlayışını benimsetti.yakın tarihin şecerelerinden sıyrılıp geleceğe karamsar bakmamayı öğretti.inandığımız ve öğrendiğimiz vakit dağılmayacağımızı,yoğun sis gibi karanlık düşüncelerin üstünü örtebileceğimizi,yitirdiklerimizin ardında kalan ve hiç sönmemiş meşaleyi ebedi çoğunlukta el üstünde tutabileceğimizi öğretti iyki varsın mor vbe ötesi | ||
|
||
| mor ve ötesi nin bana kattıklarını anlatmak aslında zor cok farklı ama kısaca hala umudun oldugunu gordum dıyebılırım | ||
|
||
| SAKİNLİK VE FARKLILIK KATTI DESEM ... | ||
|
||
belki saçma gelicek ama benim bana katmadığım bir çok şeyi kattı ufak bir örnek: küçük şeylerin ruhumu mutlu edebilceğini onlardan öğrendim haklıydılarda ama ben çok geç anladım
|
||
|
||
| SAÇMA BİŞEY GÖREMEDİM ÇÜNKÜ AYNI DUYGU VE DÜŞÜNCELERİ BENDE İÇERİYORUM ! belki saçma gelicek ama benim bana katmadığım bir çok şeyi kattı
ufak bir örnek: küçük şeylerin ruhumu mutlu edebilceğini onlardan öğrendim haklıydılarda ama ben çok geç anladım ![]() |
||
|
||
| DusunceLerim degisti, buyudum... | ||
|
||
| Basit anlamlardan, basit bakışlardan, basit hayatlardan kurtulmama yardım etti diyebilirim, her şeyin göründüğü gibi olmadığını aslında ne kadar derin, ne kadar gerçek ve ne kadar hayal olduğunu görmemi sağladı... Kısaca sağolsun, her şeyin bir de "ötesi" olduğunu gösterdi...
|
||
|
||
| cok sey katti ama hepsi bana özel ama bu grubun katkisini asla unutamam farkinda degiller ama müzikleri duruslari bana cok sey ögretti onlara burdan bir tesekkür ediyorum her ne kadar duymasalarda
|
||