|
||
mor ve ötesi bana hayat verdi..mecazi değil gerçekten hayata bağlandım onlar sayesinde farkında olmadan o kadar çok şey yaptılar ki... ![]() canım abilerim iyiki hayatımdasınız (:
|
||
|
||
| Mor ve Ötesi sadece çok şey katmadi-butun dünya görunuşümü deyişdirdi-yani onlar beni "uyandirdi"...İndi her şey daha da açik-her şey daha da iyi anlaşiliyo..Amma anladikca da çok iyi olmuyo-ya tamam sen anliyorsun-amma anlamiyan insanlar da var...Ham MVÖnu anlamiyan çok insan var...Bazileri de sadece kendilerini akilli gostermek için onlarin fani saniyo..Hem onlarin sayesinde-yani mor ve ötesinin-turkçem mukemmeleşdi...İyiki varsin MVÖ! | ||
|
||
| hayata baglılıgımı,insan sevgisini ve sakin olmayı. | ||
|
||
| sağolsunlar bana hümanist biri olmayı öğrettiler.. artık hayatı,insanları herşeyi daha çok seviyorum onlar sayesinde.. iyi ki varsınız! |
||
|
||
| Benim hayata bakış açımı değiştirdiler:)Bunun içinde onlara minnetdarım:) | ||
|
||
o kadar çok şey kattıki..gerçekten resmen hayatım değişti..hayatımla beraber bende değiiştim..adeta başka ama iyi biri oldum desem yeridir iyiki varlar ama ya...çok seviyom
|
||
|
||
| ben mvö sayesinde rock dinledim | ||
|
||
| Mor ve ötesi, daha çok "hayatı","insanları " ve "gerçekleri" anlatıyor. Ben bu gruptan Türkiye'ye,Dünya'ya ve aşk'a bakış açımı genişlettim kuvvetlendirdim.
|
||
|
||
| ...sorun ne olduğun değil yaptığın işler senı diğerlerinden ayırır...' mor ve ötesi 'olarak bunu yaptı... ve herzaman basarılı oldu...bunun tek nedenı hayata asla odün vermemek...sızı cok sevıyorum bu yuzden ... | ||
|
||
| benm içimdeki kişiligi kendimle tanışmam için elimden tutan gruptur. | ||
|
||
| siyasetle tanıştım (bunda tarih hocamın da katkısı var) toplumsal sorunlara eğilmeyi öğrendim |
||
|
||
herşey 2001 gül kendine albümüyle başladı rockla mor ve ötesi sayesinde tanıştım diyebilirm.daha sonra siyasi açıdan katkısı oldu.herşeyiyle bana bişeyler kattıı aslında
|
||
|
||
| hayata bakıs acımı nasıl durmam gerektıgını hayata karsı bunu gıbı bırcok sey | ||
|
||
| mor ve ötesi beni insan yaptı intihardan kurtardı hayaatıma anlam kattı acılarımdan arındırdı kısaca bilmedikleri halde abim oldular | ||
|
||
| kısacası İNSANLIK SİZE MİNNETTAR |
||