|
||
| ea yla birlikte daha fazla müzik dinlememi sağladılar onların sayesinde buraya üye oldum | ||
|
||
adam gibi adam olmayı öğretti .............. daha doğrusu nasıl düşünüceğimi öğretti .........
|
||
|
||
| Dilimden,aklımdan,hayalimden düşmeyen o dört abi bana neler katmadı ki. Ben daha 10 yaşımdayken,Irak işgali başladı.Kendimi boşlukta sandım.Neden herkes suskun ki,dedim.Benim yanımda kimse olmayacak mıydı? Hayır. O an omzumda dört elin ağırlığını hissettim... Yalnız değilmişim aslında,çığlığım sel olmuşken,birileri susmuyormuş! İşte o zamandan bu yana,Merve oldum ben.Artık görüyorum,duyuyorum ve konuşuyorum! Hayatıma müdahale edilmeseydi,kör olur çıkardım. Teşekkürler abilerim.Mucizem ve ab-ı hayatım olduğunuz için... |
||
|
||
etrafımızda olup bitenlere gözümüzü kapattmamayı öğretti.(aslında daha birçok şeyi öğretti fakat şarkılarını dinlerken ilk anladığım mesaj bu ..........)
|
||
|
||
benim müzik tarzim değisti hayata karsi daha güclü olmaya ögrendim ve daha dayanikli ![]() |
||
|
||
yaşamayı, hayatı sevmeyi ayakta kalabilmeyi
|
||
|
||
| haya bakış tarzımı,her olayın yeni bir başlangıç olduğun ve onların sayesinde kendime bir siyasi görüş belirledim | ||
|
||
| müzik anlayışımı ve müzik tarzımı değiştirdi öncelikle ... | ||
|
||
o kadar çok şey kazandırdınız ki bana çevremdeki insanlara bir başka bakıyorum.iyiki varsınız.iyiki sizin gibi insanlar gelmiş dünyaya.siz her zaman her konuya başka açıdan bakıyosunuz..ve türkyeye şarkılarınızla birşeyler anlatma çabasındasınız.tşkkrler böyle devam....
|
||
|
||
| Bana özellikle bir çok şey kattı.Sayelerinde kendime saygım yerine geldi başkaları için yaşamak değil de benim beğendiğim gibi yaşamaya,yönlendirmeye,düşünmeye başladım.Ben harun tekin sayesinde hayatı daha mantıklı bir şekilde yaşamayı ve bir sürü daha aklıma gelmeyen herşey bir çok önemli şeyler hepsi onlar ve de harun tekin sayesinde oldu. | ||
|
||
| en başta rock müziği sevmemde çok etkileri var ayrıca hayata bakışım ve düşüncelerim de değişti (bunu benden çok çevrem farketti). | ||
|
||
| Benim de "Türk Rock Müzik"i sevmeme yardımcı oldu. Çünkü ben onlardan önce Türkiye'de rockın gelişmemiş olduğunu ve doğru düzgün kimsenin yapamadığını düşünürdüm ( pentagram gibi gruplar dışında yani). Daha sonra da hayatıma yön verdiler. Düşüncelerimi değiştirdiler, artık eskisi gibi değil onların kafasıyla düşünür oldum. |
||
|
||
| Hayata bakış açım değişti Mor ve Ötesi'nde kendimi buldum gibi bi şey siyasi görüşüm netleşti ve kaliteli - kalitesiz müziğin farkına vardım. | ||
|
||
çooook şey.
|
||
|
||
| müzikten nefret ederdim deliyi duyduktan sonra onları araştırdım ve başta cambaz ve önde gelen şarkıları olmak üzere hepsini çok sevdim şimdi müzikten kopamıyorum ama rock dinliyorum sadece abartıyo atıyor sanacaksınız ama gerçekten öyle değil onları dinlemeden yapamıyorum ayrıca HARUN TEKİNİ çok sevdiğim için onu küreselleşme ve dünya konularına merak sardım onu daha iyi anlamak için kısacası çooooook şey kattı... |
||