|
||
hayata bakıs tarzımı kazandırdılar özellikle cevre konusunda artık daha duyarlıyım iyi ki varsınız
|
||
|
||
Gerçek anlamda hayatın ne olduğunu anlamamı sağladılar.Örneğin,Bush'un nasıl bir adam olduğunu,Irak'ı yiyip bitirdiğini...Savaşa daha çok karşı ve çevreye daha fazla duyarlı olmamı sağladılar.Müziğimede bayağı bir katkıları oldu.Örnek alınacak insanlar olduklarını gösterdiler.Ve daha bir sürü şey...
|
||
|
||
| kelimeler , lugatlar yetmez anlatmaya | ||
|
||
kelimeler , lugatlar yetmez anlatmaya kesinlikle ne katmadı ki denilebilir ancak ..
|
||
|
||
asi olmayı öğrendim onlarla dünyanın yalan söylediğini,durup beklersem hiçbişey olmayacağını öğrendim...
|
||
|
||
| Mor ve ötesi bana dünyaya karşı gözümü açmayı pembe gözlüklerimi çıkarmamda yardımcı oldu..daha çok şey varki bu örneklerden biriydi.. | ||
|
||
| aslinda hic oturup düsünmedim söyle uzun uzun.. dünyanin yalan söyledigini ögrettiler. hem de cok güzel ögrettiler. bir sarkinin insanin hayatini nasil ve ne kadar etkileyebilecegini ögrettiler. evet, dünyanin yalan söyledigini, bütün dünyanin izleyip durdugunu, hic anlatamadigimi ve hic anlamadiklarini, savasa hic gerek olmadigini,...her seyi onlardan ögrendim. |
||
|
||
bahsedilen herşey şarkıların sözlerindeki felsefe kokusu nedeniyle oluyor.bu da harun abinin payı büyük tabi. dolaylı veya direk de olsa mvö dinleyen morların hayata bakış açısı değişiyodur zaten. haklısın burki insan dinledigi şarkının etkisinde kalıp hayata o açıdan bakıyor sanırım |
||
|
||
| etrafmdaki pislikleri artk tkmıorum..suınu anladım ki bu bnm qörewm değilmiş.. | ||
|
||
| Artık önce kendime gülüyorum, sonra başkalarına gülüyorum.. | ||
|
||
| destanların yanında basit kalacağı çok derinlerde,tarif edilemez mükemmel ve ötesi şeyler. | ||
|
||
| hayatima kaliteli müzik, bilgi ve anlayis...onlar benim herseyim ya... | ||
|
||
| hayata bakış açım,olaylara farklı bi bakış açısıyla bakmamı,gerçek müziğin ne ve nasıl olduğunu,bu dünyanın nasıl bir dünya olduğunu anladım onlar sayesinde. | ||
|
||
sevinç hüzün ....
|
||
|
||
bir çok şey hangisini yazıyımki
|
||