|
||
| çokkk şey kattı | ||
|
||
Bana ilk önce ROCK müziği kazandırdı. birde gitar çalma özentisini. 7 yıldır dinliyorum herşey kazandırdılar doğrusu bana.
|
||
|
||
mor ve ötesi hayatıma ne kattı insanların ne dedığini önemseme sen neyi doğru biliyosan onu yap................... ben bunu öğrendim
|
||
|
||
| kendime saygı duymamı sağlıyor | ||
|
||
| artık dünyaya sadece bakmıyorum ; görüyorum. Kendi doğrularımla yaşamayı inandıklarımın ardından sonuna kadar gitmeyi kendime güvenmeyi mutlu olmak için kendimden başka kimseye ihtiyacım olmadığını öğrendim | ||
|
||
| gitarı sevdirdiler.. ayrıca insanlara karşı çok daha hoşgörülüyüm artık.. ![]() (zaten öyleydim o ayrı.. )..
|
||
|
||
hayata bakış açım değişti onların sayesinde artık çevremdeki olaylara karşı daha duyarlıyım ve doğru bildiğim yoldan şaşmamayı öğrendim
|
||
|
||
| benim hayata bakış açım arttı.ayrıca bizi sindirmek isteyenlere karşı tepkilerim daha sertleşti. en azından şarkılarını söylerken bile bir mesaj yolluyoruz etrafa | ||
|
||
| rock müziği, bütün albüm ve şarkılarını sabah kalkarkalmaz mutlaka bir şarkısını söylüyorum | ||
|
||
sanatcı olmak demek sadece işini yapmak,ortaya paso eser wermek değil bu eserlerle dinleyicine,takipcine bi şeyler kazandrbilmk,cesaretli olup duruşunu acıkca belli edebilmktr we maalesef ülkemizde böyleleri pek yok nadir olanlardan biride "mor ve ötesi" .. bu özlelliklerin tamamını mor we ötesinde görüyorum ses,duruş her bakımdan idol,örnek bi grup ..kısacası: cok sewiorm we mvö bna cok sey kattı
|
||
|
||
harun'u kattı daha ne olsun..
|
||
|
||
| insanlara anneme babama ablama arkadaşlarıma bakışım değişti müziği anladım sözleri tanıdım | ||
|
||
24 mayısta yazı yazıp siteye koymuşyum o yazıdaki herşeyi ve anlatamadıklarımı kattı..onların olmaması düşüncesinden doğan boşluklar ürkütücü
|
||
|
||
| Harun gibi mükemmel bi insanı tanımamı sağladı Ayrıca kendi kararlarımı en doğru bir şekilde verebilmemi kendime güvenimi ve sevgimi kazanmamı başkaları için değil kendin için yaşa,gül, sev bu gibi gelişmeler oldu |
||
|
||
| İlk başta bakış açısı Her şeyi genelde tek yönünde bakmıyorum evirip çevirip,düşünerek yorumluyorum,,,,(şarkılarını her dinleyişimde yeniden düşündüğüm manasını anlamaya çalıştığım gibi her yönlü) Yanlış anlaşılcak diye kendi fikirlerimi saklamıyorum,söylüyorum BEN KISACA ŞÖYLE DEYİM Kİ HARUN ABİ'NİN KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNE İMRENİYORUM İDÖLÜM HARUN ABİ VE BÜTÜN MVÖ ÜYELERİ |
||