|
||
| saygı duyulacak bir iş yapmıyorlarki duyalım hiçbirşeyin farkında olmadan başkalarının dolduruşlarıyla bu hale gelen gruptur yazıktır acırım kendilerine...... |
||
|
||
| Bir ropörtajlarında "Türkiye'de bizim hayranlarımızın olması çok üzücü" yorumunu yaptılar. Gerçektende çok üzücü | ||
|
||
ırkçılığı asla savunmam hele bulunduğum millete hakaret edilmesi daha çok yaralıyor beni ama başka bir ırka da yapılsa bu hakaret yine de utanç verici hem tükürüp hem para kazandırmak popüleritesini arttırmak çok saçma o yüzden bence dinlenmemeli sırf o şahıslar değil bunu yapan başka şahıslar içinde geçerli bu.Ve bence artık bu grup hakkındaki konuşmalar bitmeli çünkü biz tu dedikçe bazıları inadına dinliyor ve müzik listelerinde bir basamak daha yükseliyorlar... |
||
|
||
| Adamların Türkleri sevmediklerini açık bir şekilde dile getiriyorlar.Bu seviyeden sonra müzik zevkimi bir kenara koyarım.S.O.A.D suz da yapabiliriz.Gerek yok kendilerine. | ||
|
||
| Güzel olan parçaları var tamam doğrudur.Birkaç şarkısını dinlerim de.Ama asla albümlerini alacağım,konserlerine gideceğim bir grup olmayacaklardır. Böyle faşist bir grubu dinlemek pek içimden gelmiyor açıkçası(benim yaşadığım ülke değil hangi ülkeye haksız yere laf söylemiş olursa olsun) |
||
|
||
onları sevmiyorum . seveceğimide hiç sanmıyorum . onları sevenlerede hayret ediyorum .yapmadıkları bir şey yüzünden suçlanmak hoşlarına gidiyor galiba
|
||
|
||
Bir ropörtajlarında "Türkiye'de bizim hayranlarımızın olması çok üzücü" yorumunu yaptılar. Gerçektende çok üzücü Zaten böyle şeyleri biliyordum ama bunu duyunca iyice anti soad oldum...
|
||
|
||
| ben bazı konserLerinde açıLan pankartLArı duymuştum(köpekLer ve TürkLEr giremes...vs.vs. diye) gerçktn üzücü bir durum bazı şarkıLArı güzeL oLabiLir ama istisnaLAr kaideyi bozmaz .... hiç sevmediğim bir grup.... | ||
|
||
evet lütfen yaptıkları müziğe saygı duyun en azından insanlar sadece yaptıkları müzikle var olmazlar.ha eğer illa ısrar ediyorsanız,müziklerinde de gayet siyasi düşüncelerini saygısızca ifade ediyorlar. dinleyicilerine saygı duymayan,röpörtaj yaparken muhabirin"türk hayranlarınızın olmasına ne diyorsunuz?" sorusuna,"onlara sadece acıyorum" tarzı ifadeler kullanan acınası müzik gruplarının ne yaptkları müziğe ne de kendilerine hiçbir şekilde saygı duymam,duyanın da kendi benliğinden şüphe ederim. yüzsüzlüğün daniskasıdır. |
||
|
||
Bir ropörtajlarında "Türkiye'de bizim hayranlarımızın olması çok üzücü" yorumunu yaptılar. Gerçektende çok üzücü ve hala onları, yaptığı müzikleri savunan insanlar var..3 5 adam toplacak benim atama küfür edecek,benliğimi hiçe sayacak bende sırf müzikleri iyi bilmem ne diye dinleyecem..hiç olacak şeymi..dinleyen arkadaşlar eminim ingilizce bilmiyor..ya kulaktan duyma anlamını bildiğini o harika küfürleri duymamazlıktan geliyorlar yada duymaktan zevk alıyorlar.. |
||
|
||
| para kazandırmadığımız sürece sorun yooktur. | ||
|
||
para kazandırmadığımız sürece sorun yooktur. yani mp3 indirelim..dinleyelim yinede öylemi?? para vermeden sövsünler türklüğümüze.. |
||
|
||
para kazandırmadığımız sürece sorun yooktur. yani mp3 indirelim..dinleyelim yinede öylemi?? para vermeden sövsünler türklüğümüze.. |
||
|
||
||
|
||
| dogrudur | ||