Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
System of a Down...

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: System of a Down...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7

living dead 17.10.2007 16:56:27
Holy Mountains (Kutsal Dağlar)

Onların akıldan çıkmayan
görünüşlerini hissedebiliyor musun?
Onların akıldan çıkmayan
görünüşlerini hissedebiliyor musun?

Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön

Birinin anlamsız bakışları
kendini savaşta hissetti

Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön

Özgürlük, Özgürlük,
Özgürüz, Özgürüz

Kutsal dağları duyabiliyor musun?

Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön

Biri hepsini kana boyayın dedi...
öldürün dedi onları

Yalancı, Katil, Şeytan
Aras Nehri'ne dön

Özgürlük, Özgürlük,
Özgürüz, Özgürüz

Onların hepsi geri döndü
Dağın yamacında dinleniyorlar

Öğrendik ki sizde hiç
Gurur yokmuş, katiller, i.neler
Aras Nehri'ne dönün

Onların hepsi geri döndü
Dağın yamacında dinleniyorlar

Öğrendik ki sizde hiç
Gurur yokmuş, katiller, i.neler
Aras Nehri'ne dönün

Özgürlük, Özgürlük,
Özgürüz, Özgürüz

sevda_çiçeği_lale 17.10.2007 17:06:25
ve bunun üzerine hala da içimizde dinleyenler var..yazık...

living dead 17.10.2007 17:16:53
ve bunun üzerine hala da içimizde dinleyenler var..yazık...
Bu insanın kendi seçimidir biz haksız yere bize laf edilmesini sindiremediğimizden dinlemiyoruz. Ama dinleyen "Öğrendik ki sizde hiç Gurur yokmuş, katiller, i.neler" lafını yedirebiliyorsa dinlesin tabiki. Buna karışmak bizlere düşmez.

Man on the Moon 19.10.2007 15:42:31
siyasi görüş olarak her ne kadar uçmuş olsalarda,müzikleride bir o kadar güzeldir.müziklerinde osmanlı ezgileri duymak mümkündür.bu ne pehriz,bu ne lahana turşusu da diyebilirsiniz.

ahmet347 20.10.2007 11:48:18
siyasi görüş olarak her ne kadar uçmuş olsalarda,müzikleride bir o kadar güzeldir.müziklerinde osmanlı ezgileri duymak mümkündür.bu ne pehriz,bu ne lahana turşusu da diyebilirsiniz.
çünkü osmanlı devletinde bütün milletler içiçe yaşamıştır. zira yunanistan müzik kültürü aşırı derecede çok benzerdir. sadece müzik degil, yemekleri, yaşamları, hatta dillerimiz bile benzerlik göstermiştir. bizi o halden şimdiye düşürenler utansın diyecegim artık.

Let-Go 23.10.2007 00:19:50
açıklamama gerek yok ANT!-SOADOMUZ

empyrium 25.10.2007 21:21:00
chop suey ve  lonely day açıkçası güzel.ama kişilik olarak iğrençler

uyanınartık 01.11.2007 21:19:01
ben dinlemem dinleyenlere karışmak haddime değil ama söyliycek bi kaç lafım oluyo mesela biri vardı benim arkadaşım gerçi artık değil avatarında Atatürk resmi oluyodu  ama s.o.a.d dinliyodu nasıl milliyetçiyse anlamadım

devrimci 01.11.2007 21:59:49
dünyada dinlenecek o kadar grup ve sanatçı varken bunları da dinlemeyin ne olacak.

birderdimvar 08.11.2007 01:12:52
Pek hoşlanmam..

burki 09.11.2007 18:14:25
faşistin iyisi olmaz.bunlar da iyi değil o yüzden kanımca

rainbow 09.11.2007 18:16:08
solistleri solo albüm çıkarıyormuş sanırım, dergide yazıyordu.. grupkende dinlemem, tek başlarına albüm çıkardıklarında da..

rumeysa 09.11.2007 18:17:34
solistleri solo albüm çıkarıyormuş sanırım, dergide yazıyordu.. grupkende dinlemem, tek başlarına albüm çıkardıklarında da..

evet cikarmis bile..ben klibinide gördüm hatta..ne yalan söyliyeyim güzel sarkiydi ama bir daha dinlemeyi düsünmüyorum..

rainbow 09.11.2007 18:24:22
eh tabi ben bugün eski sayılarına bakıyordum dergilerin haliyle eskimiş haberim, geri kalmışım Embarrassed bu duruma pekte üzüldüm mü hayır Grin sonuçta müzikleri ne kadar güzel olursa olsun fikirleri ters geliyor ve dinlememeyi tercih ederim her zaman hatta çoğumuzda ediyoruz gibi (:

derin miray 09.11.2007 18:26:09
metal grubu olarak süperler Grin.. ama inançlarını pek takdir etmiyorum doğrusu

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468