|
||
| Holy Mountains (Kutsal Dağlar) Onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun? Onların akıldan çıkmayan görünüşlerini hissedebiliyor musun? Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri'ne dön Birinin anlamsız bakışları kendini savaşta hissetti Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri'ne dön Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz Kutsal dağları duyabiliyor musun? Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri'ne dön Biri hepsini kana boyayın dedi... öldürün dedi onları Yalancı, Katil, Şeytan Aras Nehri'ne dön Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz Onların hepsi geri döndü Dağın yamacında dinleniyorlar Öğrendik ki sizde hiç Gurur yokmuş, katiller, i.neler Aras Nehri'ne dönün Onların hepsi geri döndü Dağın yamacında dinleniyorlar Öğrendik ki sizde hiç Gurur yokmuş, katiller, i.neler Aras Nehri'ne dönün Özgürlük, Özgürlük, Özgürüz, Özgürüz |
||
|
||
| ve bunun üzerine hala da içimizde dinleyenler var..yazık... | ||
|
||
ve bunun üzerine hala da içimizde dinleyenler var..yazık... Bu insanın kendi seçimidir biz haksız yere bize laf edilmesini sindiremediğimizden dinlemiyoruz. Ama dinleyen "Öğrendik ki sizde hiç Gurur yokmuş, katiller, i.neler" lafını yedirebiliyorsa dinlesin tabiki. Buna karışmak bizlere düşmez. |
||
|
||
| siyasi görüş olarak her ne kadar uçmuş olsalarda,müzikleride bir o kadar güzeldir.müziklerinde osmanlı ezgileri duymak mümkündür.bu ne pehriz,bu ne lahana turşusu da diyebilirsiniz. | ||
|
||
siyasi görüş olarak her ne kadar uçmuş olsalarda,müzikleride bir o kadar güzeldir.müziklerinde osmanlı ezgileri duymak mümkündür.bu ne pehriz,bu ne lahana turşusu da diyebilirsiniz. çünkü osmanlı devletinde bütün milletler içiçe yaşamıştır. zira yunanistan müzik kültürü aşırı derecede çok benzerdir. sadece müzik degil, yemekleri, yaşamları, hatta dillerimiz bile benzerlik göstermiştir. bizi o halden şimdiye düşürenler utansın diyecegim artık.
|
||
|
||
| açıklamama gerek yok ANT!-SOADOMUZ |
||
|
||
| chop suey ve lonely day açıkçası güzel.ama kişilik olarak iğrençler | ||
|
||
| ben dinlemem dinleyenlere karışmak haddime değil ama söyliycek bi kaç lafım oluyo mesela biri vardı benim arkadaşım gerçi artık değil avatarında Atatürk resmi oluyodu ama s.o.a.d dinliyodu nasıl milliyetçiyse anlamadım | ||
|
||
| dünyada dinlenecek o kadar grup ve sanatçı varken bunları da dinlemeyin ne olacak. | ||
|
||
| Pek hoşlanmam.. | ||
|
||
| faşistin iyisi olmaz.bunlar da iyi değil o yüzden kanımca | ||
|
||
| solistleri solo albüm çıkarıyormuş sanırım, dergide yazıyordu.. grupkende dinlemem, tek başlarına albüm çıkardıklarında da.. | ||
|
||
solistleri solo albüm çıkarıyormuş sanırım, dergide yazıyordu.. grupkende dinlemem, tek başlarına albüm çıkardıklarında da.. evet cikarmis bile..ben klibinide gördüm hatta..ne yalan söyliyeyim güzel sarkiydi ama bir daha dinlemeyi düsünmüyorum.. |
||
|
||
eh tabi ben bugün eski sayılarına bakıyordum dergilerin haliyle eskimiş haberim, geri kalmışım bu duruma pekte üzüldüm mü hayır sonuçta müzikleri ne kadar güzel olursa olsun fikirleri ters geliyor ve dinlememeyi tercih ederim her zaman hatta çoğumuzda ediyoruz gibi (:
|
||
|
||
metal grubu olarak süperler .. ama inançlarını pek takdir etmiyorum doğrusu
|
||