|
||
Bir ropörtajlarında "Türkiye'de bizim hayranlarımızın olması çok üzücü" yorumunu yaptılar. Gerçektende çok üzücü buna rağmen hala dinleyen türkler varsa daha ne denirki !!!
|
||
|
||
| kalmadı artık soad falan. | ||
|
||
en iyi arkadaşım bu adamın şarkılarını dinliyor ama en sonunda vaz geçirdim artık soad değil rammstein dinliyor.avril lavigne'nin bu grubun şarkısını cover seslendirmesine de gıçık oldum , ama zaten grubun inatlığı Türklere
|
||
|
||
| Bazı şarkıları güzel olsada byob gibi chop soey gibi kesinlikle sevmiyeceğim bir grup.Adamlar bizi hiçe sayıp bide Atamıza küfredecekler bende sevecem öyle mi?Tamam belki arada dinleyebilirim ama kesinlikle kesinlikle abartmam benim sorunum bide faşist olmalarında yani bize değil başka bir milletede aynı lafları etseler yinede sevmiyeceğim bir grup yazık yazık sanat bu kadar rezil durumlara düşmemeli bence.Bir de işin çok ilginç bir tarafı var bu grubu ben yakın bir zamana kadar tanımıyordum bile ama bana bir gün bir arkadaşım bana bu grubu önerdi bende türk düşmanı falan olduklarını bilmiyodum saf gibi bunların mp3 lerini attım benim müzik çalara bide bizim arkadaşta bunları dinliyodu ama sonra o arkadaşla hiç görüşemedik ama kurban bayramında görüşecem ve o heriflerin karanlık, çirkin, faşist yüzlerini gösterecem o arkadaşa. | ||
|
||
| bir ermeni gurup olarak kesinlikle bilgisizler ve kendilerini birsey saniyorlar müziklerine birsey diyemem (dinlemisligim var ama kesinlikle bir türk olarak gururum müzikten önce gelir) sacma sapan bir duyumlara inanan siyasi görüsü sacma olan bir grubu eger bir türk dinliyorsa onunda türklügünden süphe ederim! NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE!!! bizim böyle rock gruplara ihtiyacimiz yok ülkemizde onlara 100 basacak gruplarimiz var onlarin en iyisinin sitesindede bu yorumu ben yaziyorum simdi;) |
||
|
||
arkadaşlar kimsenin türklüğü kimseyi ilgilendirmez. dinleyen arkadaşlar olabilir,bu tür yorumlara dikkat edelim. |
||
|
||
| ülkeler arası siyasi olayları lütfen bu siteye taşımayın. grubu sevmeyen arkadaşlar bunu beyan edebilir ama bunun sınırını fazla aşmayalım lütfen...bu tür mesajlar silinecektir ve silinmiştir... | ||
|
||
| ATATÜRK'e, bana, Türkiye'ye, Türklere, kısacası bize küfreden, bizi yok sayan, akılları sıra sanatın o kadar büyük olduğu sanan bir grup. Ne diyebilirim ki, haklarında bildiğim tek şey onlardan nefret edip buraya yazamadığım bir sürü hakareti kafamda canlandırmam |
||
|
||
| bize küfür eden bu topluluk bu topraklarda desteklenmemeli | ||
|
||
| Bana göre SOAD melektir... Bu ülkede direk yoldan PKK ya maddi ve manevi bütün destegi sonuna kadar sağlayan.Dağlara çıkıp ordaki ele başlarına destek konserleri veren bi adam (Ahmet Kaya) bu kadar destekleniyorsa bu kadar tutuluyorsa,bu adamların yaptığı bana göre devede kulak kalır. Sadece ermeni soykırımını kabul et diyip,hakaret içeren açıkalamalarda bulunuyorlar.Ahmet Kaya nın yaptığını görünce,hiç birşey gibi geliyor. Adamlar bize başından beri düşmanlıgını gösterdiler.gerek parçalarında,gerek sözlerinde. Ama bir Ahmet Kaya içimizde gibi gözüküp,Albüm gelirlerinin %30 küsürünü PKK denilen örgüte bağışladı. Şimdi söyleyin ey morveötesifan user ları,hangisi daha kötü,hangisi daha acımasızca... Ünlü bir türk generalinin sözüyle bitirmek istiyorum. ''Bizi hiçbir zaman dışarıdaki düşman yıkamaz.İçimizdeki düşman yıkar.'' Not:Bende SOAD grubunun yaptıklarını tasvip etmiyorum.Ama öbür taraftan Ahmet Kaya ya bu kadar sevgi gösterisini görünce,acaba ?... diyorum. |
||
|
||
| yaptıkları iş iyidir, hoştur, rakiplerinden sıyrılabilecek cinsten farkları vardır ,kabulümdür. ama ben yine de anti SOAD cuyum
|
||
|
||
| sadece bikaç parçasını beğendiğim bi grup. siyasi duruşlarından ötürü beğenmiyorum. dediğim gibi sadece bikaç parçası kulağıma hoş geldi. ama türkler hakkındaki tutumlarını öörendiimde o parçalarıda dinlemez oldum... |
||
|
||
ülkeme ve atama küfredenlerin adını bile anmam....dinleyenleri de hiç hoş karşılamam...
|
||
|
||
Raportajlarında öyle bir şey olmadığını yanlızca ermeni soykırımını Türkiye nin kabul etmesini istediklerini söylediler ne kadarı doğru meçhul ama iyi iş yapıyorlar Holy Mountains Klibini bi izle istersen. Kimlere küfür ettikleri orada çıkıyo! Ben Atatürk'üme küfür eden grubu ne dinlerim ne de müzisyen olarak görürüm! isterse ayağıyla gitar çalsın umrumda değildir benim için! |
||
|
||
para kazandırmadığımız sürece sorun yooktur. yani mp3 indirelim..dinleyelim yinede öylemi?? para vermeden sövsünler türklüğümüze.. |
||