|
||
| Nefret ediyorum... | ||
|
||
hiç dinlemedim dinlemeyeceğim de..adamlar şarkılarında Türklere hakaret ediyorlar
|
||
|
||
| kesinlikle heavy metal grubu değil bu grupla ilgili söylemek istediğim tek şey | ||
|
||
| Hakaretle kalsa gene iyi. Ne küfürler ne terbiyesizlikler..Reziller ya. Bir ara resmi sitelerinde Türk bayrağının üstüne çarpı atmışlardı. Sonra kaldırdılar neyseki.O solistler olcak Tarja da Türkler bizi tehdit ediyo diyo. | ||
|
||
sevmiyorum bu grubu hatta nefret ediyorum
|
||
|
||
| nefret ediyorum bu gruptan. | ||
|
||
| bende nefret ediyorum müziklerindende nefret ediyorum | ||
|
||
Onlar "bize hakaret ediyor" diyeceklerine önce onlar insan olsunlar da sonra konuşsunlar.! ![]() Neymiş biz onlara hakaret ediyormuşuz. Komedi. |
||
|
||
| benim çevremde vardı bunları dinleyen. ''sen niye dinlemiyorsun''diye sorunca aldıkları cevap karşısında sadece susuyorlardı. bize hakaret eden birilerini ne yapayım ben? göklere çıkaracak halim yok heralde. | ||
|
||
| şarkılarını arada dinlesem de öfkem var :@ | ||
|
||
| dinlemiyorum dinlemeyeceğim destekte falan da olmayacağım hiçbirzaman! | ||
|
||
| dinlemiştim ama şuan dinlemiyorum, asla dinlemeyeceğim, zaten müziklerinide beğenmedim. | ||
|
||
dinlemiştim ama şuan dinlemiyorum, asla dinlemeyeceğim, zaten müziklerinide beğenmedim. Aynen bende bir ara dinliyordum ama bin pişman oldum şimdi dinlediğime.Bi daha dinlemem.Bi de solistleri Türkler bizi tehdit ediyor demiş.Eder tabi gerizekalı herif.Haklılar.
|
||
|
||
dinlemiştim ama şuan dinlemiyorum, asla dinlemeyeceğim, zaten müziklerinide beğenmedim. Aynen bende bir ara dinliyordum ama bin pişman oldum şimdi dinlediğime.Bi daha dinlemem.Bi de solistleri Türkler bizi tehdit ediyor demiş.Eder tabi gerizekalı herif.Haklılar.
|
||
|
||
| bize Türklüğümüze laf söyleyen hiçbir şeyi desteklemem ..isterlerse dünya üzerindeki en iyi müziği yapsınlar onların amacı müzik değilki biz müziklerine saygı duyalım.. | ||