|
||
System Of A Down Üyelerinden Yeni Grup System Of A Down gitaristi ve davulcusu Scars On Broadway adında yeni bir grup kurdu. System Of A Down gitaristi Daron Malakian ve davulcusu John Dolmayan Scars On Broadway adında yeni bir grup kurdu ve grubun kendi adını taşıyan ilk albümünün 29 Temmuz’da çıkacağını açıkladılar. 14 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü Daron Malakian yaptı. Albümde bulunan bazı şarkıların adı şöyle: 'World Long Gone', 'Universe', '3005', 'They Say', 'Enemy', 'Stoner Hate', 'Babylon' ve 'Cute Machines'. |
||
|
||
| önceden sevrek dinliyordum ama haberde türklere küfrettiğini duyunca iğrendim onlardan... | ||
|
||
| Bence güzel müzik yapıyolar.Blue Jean2ın ek dergisi olan Headbang te röportaj yapmışlar system of a down'la .Artık türklere düşmanlığımız yok falan demiş.. | ||
|
||
| ABD emperyalizminin ve kapitalizmin ülkemizi bu kadar çok sömürmesinin yanında System of a Down'a bu kadar çok yüklenilmesi saçmalıktır.System of a Down hayranı değilim yanlış anlaşılmasın onların faşistliğini canı yürekten kınıyorum ama dedğim gibi kapitalizmin, ABD emperyalizminin halkımızı sömürmesi yanında bu hiç kalır.Dinlemezsin olur biter ama bu kadar System of a Downa ve Ermenilere düşmanlık beslemekte ayrı bi faşizanlık olsa gerek. | ||
|
||
| müziğini bilemem arkadaşlar hayatımda hiç dinlemedim ama daha önce okuduğum bi haberde System Of A Down grubunun konser alanının girişinde köpekler ve Türkler giremez yazısının bulunduğu yazıyordu..Artık bilmem ne kadarı doğru neresi yanlış ama şu anda bile dergilerde bu gruptan bahsederken Türk düşmanı demeyi de çoğu kez ihmal etmiyorlar... | ||
|
||
| Türkiye suçunu kabul et ne demek ya ne yapmış Türkiye onlara bu müzik piyasası mı yoksa siyaset ve bunlar da siyasetçi falan mı sevmiyosan sevmiyosundur biz de ölüyoduk sizin için!!! | ||
|
||
| İngilizce bilme veya konuşabilme seviyesinin böyle vahim durumda olduğu ülkemizde birçok kişi sözlerini bilmeden ya da öğrenmeden bu kadar İngilizce şarkı dinler ve söylerse doğaldır kendilerine küfredilen şarkıları beğenmeleri ve bayıla bayıla dinlemeleri normal yani!!!! | ||
|
||
müzikleri önemli ama zihniyetleri daha da önemli bence.Atatürkümüz'e küfredenbizleri yok sayan insanları da dinleyemem sonuçta.zaten müizklerini de sevmiyorum,kendilerini de. Katılıyorum müzikten çok zihniyetleri önemli nasıl bir anlayışla müzik yaptıkları önemli sonuçta o müziği yapmasını sağlayan da zihniyettir |
||
|
||
| Hic dinlemedim. | ||
|
||
müzikleri önemli ama zihniyetleri daha da önemli bence.Atatürkümüz'e küfredenbizleri yok sayan insanları da dinleyemem sonuçta.zaten müizklerini de sevmiyorum,kendilerini de. Katılıyorum müzikten çok zihniyetleri önemli nasıl bir anlayışla müzik yaptıkları önemli sonuçta o müziği yapmasını sağlayan da zihniyettir |
||
|
||
| ermeni faşist müzik grubudur kendileri | ||
|
||
hakkında çok şey duyduğum bir grup araştırdım ama kafam karışık yinede sonuçta beni yaptığı müzik ilgilendiriyo bu yüzden güzel şarkıları var özellikle jet pilot
|
||
|
||
| Müzik kalitesi tavanlarda olan bır grup. Ama zihniyet benim için daha önemlı.. |
||
|
||
| System of a Down... un bir çok Metal grubundan daha "düzgün" olduğunu düşünüyorum..zihniyetlerini zaten bir çok kişi önemsemiyor... | ||
|
||
| abi systemin bir şarkısı güzel holy mountains diye birşey o kadar adamları sevmem sadece bir şarkısını o kadar yoksa öyle milliyetçilik yapan gruptan birşey olmaz | ||