Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
System of a Down...

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: System of a Down...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

immortal_deniz 31.05.2008 16:05:02

System Of A Down Üyelerinden Yeni Grup

System Of A Down gitaristi ve davulcusu Scars On Broadway adında yeni bir grup kurdu.

System Of A Down gitaristi Daron Malakian ve davulcusu John Dolmayan Scars On Broadway adında yeni bir grup kurdu ve grubun kendi adını taşıyan ilk albümünün 29 Temmuz’da çıkacağını açıkladılar.

14 şarkıdan oluşan albümün prodüktörlüğünü Daron Malakian yaptı. Albümde bulunan bazı şarkıların adı şöyle: 'World Long Gone', 'Universe', '3005', 'They Say', 'Enemy', 'Stoner Hate', 'Babylon' ve 'Cute Machines'.

gülden 01.06.2008 18:04:57
önceden sevrek dinliyordum ama haberde türklere küfrettiğini duyunca iğrendim onlardan...

geveze 05.06.2008 15:15:35
Bence güzel müzik yapıyolar.Blue Jean2ın ek dergisi olan Headbang te röportaj yapmışlar system of a down'la .Artık türklere düşmanlığımız yok falan demiş..

bilmececi??? 05.06.2008 15:23:39
ABD emperyalizminin ve kapitalizmin ülkemizi bu kadar çok sömürmesinin yanında System of a Down'a bu kadar çok yüklenilmesi saçmalıktır.System of a Down hayranı değilim yanlış anlaşılmasın onların faşistliğini canı yürekten kınıyorum ama dedğim gibi kapitalizmin, ABD emperyalizminin halkımızı sömürmesi yanında bu hiç kalır.Dinlemezsin olur biter ama bu kadar  System of a Downa ve Ermenilere düşmanlık beslemekte ayrı bi faşizanlık olsa gerek.

morcivert rock 06.06.2008 19:43:02
müziğini bilemem arkadaşlar hayatımda hiç dinlemedim ama daha önce okuduğum bi haberde System Of A Down grubunun konser alanının girişinde köpekler ve Türkler giremez yazısının bulunduğu yazıyordu..Artık bilmem ne kadarı doğru neresi yanlış ama şu anda bile dergilerde bu gruptan bahsederken Türk düşmanı demeyi de çoğu kez ihmal etmiyorlar...

morcivert rock 14.06.2008 20:17:29
Türkiye suçunu kabul et ne demek ya ne yapmış Türkiye onlara bu müzik piyasası mı yoksa siyaset ve bunlar da siyasetçi falan mı sevmiyosan sevmiyosundur biz de ölüyoduk sizin için!!!

morcivert rock 14.06.2008 20:22:26
İngilizce bilme veya konuşabilme seviyesinin böyle vahim durumda olduğu ülkemizde birçok kişi sözlerini bilmeden ya da öğrenmeden bu kadar İngilizce şarkı dinler ve söylerse doğaldır kendilerine küfredilen şarkıları beğenmeleri ve bayıla bayıla dinlemeleri normal yani!!!!

morcivert rock 14.06.2008 20:24:27
müzikleri önemli ama zihniyetleri daha da önemli bence.Atatürkümüz'e küfredenbizleri yok sayan insanları da dinleyemem sonuçta.zaten müizklerini de sevmiyorum,kendilerini de.

Katılıyorum müzikten çok zihniyetleri önemli nasıl bir anlayışla müzik yaptıkları önemli sonuçta o müziği yapmasını sağlayan da zihniyettir

E.Ü 17.06.2008 15:13:49
Hic dinlemedim.

Duygu_dd 21.06.2008 23:55:35
müzikleri önemli ama zihniyetleri daha da önemli bence.Atatürkümüz'e küfredenbizleri yok sayan insanları da dinleyemem sonuçta.zaten müizklerini de sevmiyorum,kendilerini de.

Katılıyorum müzikten çok zihniyetleri önemli nasıl bir anlayışla müzik yaptıkları önemli sonuçta o müziği yapmasını sağlayan da zihniyettir
çok iyi bir yorum katılmaktan onur duyuyorum

burki 28.06.2008 15:25:27
ermeni faşist müzik grubudur kendileri

PurpLe_aNd_BLack 16.07.2008 19:37:42
hakkında çok şey duyduğum bir grup araştırdım ama kafam karışık yinede  Huh sonuçta beni yaptığı müzik ilgilendiriyo bu yüzden güzel şarkıları var özellikle jet pilot

bir_derdim_var 18.07.2008 22:18:29
Müzik  kalitesi tavanlarda olan bır grup.
Ama zihniyet benim için daha önemlı..

derin miray 18.07.2008 22:26:27
System of a Down... un bir çok Metal grubundan daha "düzgün" olduğunu düşünüyorum..zihniyetlerini zaten bir çok kişi önemsemiyor...

hayko_ferman 28.07.2008 22:13:31
abi systemin bir şarkısı  güzel  holy mountains  diye birşey  o kadar adamları sevmem sadece bir şarkısını o kadar yoksa  öyle milliyetçilik yapan gruptan  birşey olmaz

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468