|
||
| Tek kelime ile dövülesi bir grup diyorum... Türklere bu kadar hakaret eden bir grubu bu kadar Türk insanının dinlemesi de tüylerimi diken diken etti bilginize. Chuck yaşasaydı da görseydi... |
||
|
||
System of a Down... un bir çok Metal grubundan daha "düzgün" olduğunu düşünüyorum..zihniyetlerini zaten bir çok kişi önemsemiyor... Zaten birçok kişi birçok şeyi önemsemediği için böyle oluyor sana,bana ve hatta ATATÜRK'e küfreden bi grup ülkemizde nasıl dinleniyor anlamıyorum.Herkesin kendi zevki ona kesinlikle birşey diyemem kimseye ne dinliyosunuz da demiyorum fakat ortada olan bi durumu garipsediğimi belirtmek istedim..
|
||
|
||
| Herkesin zihniyeti farklı ama adamlar hepimize küfrediyor tarihimize sana bana Atatürk'e bilmiyorum ne kadar iyi müzik yaparsalar yapsınlar dinlemem..... | ||
|
||
aha şu anda spiders 'ı dinliyorum ![]() çok güzel gerçekten |
||
|
||
| hiç sevmem! hatta nefret ettiğim bir grup!!! | ||
|
||
| ''müziklerine siyaseti alet ediyolar'' mor ve ötesi'de siyasi mesajlar veriyor müzikleriyle ''müzikle milliyetçilik yapılmaz'' merak ettim 10. yıl marşını veya istiklal marşını falan sevmiyor musun sen acaba? bunlar gibi türklere duyulan sevgi içerikli şarkıları da aynı şekilde yalnış buluyor musun? müzikle siyasi mesajlar çokta güzel verilir arkadaşlar. bu bir yalnış da değildir. insanlar müzikle duygularını belirtirler, siyasi-ideolojik düşünceler duyguları şekillendirir, duygular da siyasi-ideolojik düşünceleri. size kalsa abd karşıtı şarkı da yapılmasın. |
||
|
||
Herkesin zihniyeti farklı ama adamlar hepimize küfrediyor tarihimize sana bana Atatürk'e bilmiyorum ne kadar iyi müzik yaparsalar yapsınlar dinlemem..... bi de bu meseleyi merak ediyorum, küfür ettiklerine dahil görsel veya işitsel herhangi bir belge var mı? |
||
|
||
| bir de son olarak ermeni meselesinde de haberlerden, okuldan öğrendiğinizle karar vermeyin. | ||
|
||
| yo bence gayet güzel söylüyorlar - Chop Suey! favori parçam | ||