Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
System of a Down...

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: System of a Down...

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

black_shadow 02.08.2008 12:43:41
Tek kelime ile dövülesi bir grup diyorum...

Türklere bu kadar hakaret eden bir grubu bu kadar Türk insanının dinlemesi de tüylerimi diken diken etti bilginize.

Chuck yaşasaydı da görseydi...

morcivert rock 08.08.2008 16:30:39
System of a Down... un bir çok Metal grubundan daha "düzgün" olduğunu düşünüyorum..zihniyetlerini zaten bir çok kişi önemsemiyor...
Zaten birçok kişi birçok şeyi önemsemediği için böyle oluyor sana,bana ve hatta ATATÜRK'e küfreden bi grup ülkemizde nasıl dinleniyor anlamıyorum.Herkesin kendi zevki ona kesinlikle birşey diyemem kimseye ne dinliyosunuz da demiyorum fakat ortada olan bi durumu garipsediğimi belirtmek istedim..

halimiz duman 08.08.2008 17:28:08
Herkesin zihniyeti farklı ama adamlar hepimize küfrediyor tarihimize sana bana Atatürk'e bilmiyorum ne kadar iyi müzik yaparsalar yapsınlar dinlemem.....

anarsist 08.08.2008 18:06:56
aha şu anda spiders 'ı dinliyorum Smiley
çok güzel gerçekten

fyzastorm 12.11.2008 18:38:27
hiç sevmem! hatta nefret ettiğim bir grup!!!

spartakus 12.11.2008 22:34:01
''müziklerine siyaseti alet ediyolar''

mor ve ötesi'de siyasi mesajlar veriyor müzikleriyle

''müzikle milliyetçilik yapılmaz''

merak ettim 10. yıl marşını veya istiklal marşını falan sevmiyor musun sen acaba? bunlar gibi  türklere duyulan sevgi içerikli şarkıları da aynı şekilde yalnış buluyor musun?

müzikle siyasi mesajlar çokta güzel verilir arkadaşlar. bu bir yalnış da değildir. insanlar müzikle duygularını belirtirler, siyasi-ideolojik düşünceler duyguları şekillendirir, duygular da siyasi-ideolojik düşünceleri. size kalsa abd karşıtı şarkı da yapılmasın. 

spartakus 12.11.2008 22:36:00
Herkesin zihniyeti farklı ama adamlar hepimize küfrediyor tarihimize sana bana Atatürk'e bilmiyorum ne kadar iyi müzik yaparsalar yapsınlar dinlemem.....

bi de bu meseleyi merak ediyorum, küfür ettiklerine dahil görsel veya işitsel herhangi bir belge var mı?

spartakus 12.11.2008 22:38:41
bir de son olarak ermeni meselesinde de haberlerden, okuldan öğrendiğinizle karar vermeyin.

gothic_murat 24.11.2008 12:45:26
yo bence gayet güzel söyyorlar - Chop Suey! favori parçam

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468