|
||
| güzel oynayabilen için süper | ||
|
||
| kendimi bildim bileli voleybolla uğraşıyorum ilçe ve okul takımında yıllaardır oynuyorum güzel bi spor herkese tavsiye ederim izlemesi süper ama bi de kendiniz oynayınca daha süper böle seyircilerin alkışları falan... | ||
|
||
| Ya salında çoook eğlenceli bir spor... Ben çok bilmiyorum, aslında hiç bilmiyorum ama yine de çok severim... Bazen bütün oyunu mahvediyorum ama olsun bir şey demiyorlar bana yine de
|
||
|
||
| voleybol süper cok zevkli hem oynamasi hem izlemesi | ||
|
||
Voleybol heyecanlı bir spor gerçekten de ama bazı atışlar çok sert olabiliyor
|
||
|
||
bende çok severim iyi stres atılır Ve de çok eğLenceLi stres atmak için birebir dediğin gibi
|
||
|
||
okulda erkekler ve kızlar olarak ayrı ayrı turnuva yapılıyor oynuyoruz ama hep sonlardayız
|
||
|
||
| herkes çok çok süper oynadığımı söyler boyum yaşıma göre çok çook uzun olduğu için ama basketten vazgeçmem | ||
|
||
voleybol süper cok zevkli hem oynamasi hem izlemesi Voleybol heyecanlı bir spor gerçekten de ama bazı atışlar çok sert olabiliyor ![]() eeeeeeeeee napalım kazanmak için yapmamız lazım
|
||
|
||
| okul takımına giricem bu sene çok zevkli bir spor ya. |
||
|
||
okul takımına giricem bu sene çok zevkli bir spor ya. Sana koLay geLsin o zaman
|
||
|
||
okul takımına giricem bu sene çok zevkli bir spor ya. Sana koLay geLsin o zaman ![]() sağolllll.
|
||
|
||
| ya oynarken kızın biri ayagıyla bir vurdu topa boynuma geldi kaç gün sızısını çektim ya... | ||
|
||
Ne bu yaaa koşma yok itişme yok düşme yok mıyıl mıyıl..Ama oynarım
|
||
|
||
voleybol yüzünden başıma gelmedik kalmadı
|
||