|
||
süper bir sarkı ya özellikle 2.nakaratına hastayım ![]() YARDIM ET hiç birşey söyleme duymam anlamam hayat bir mucize düşer zaman zaman yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş zamandan kim korkmuş dünya yalan söylüyor.. özür bekler gibi kızgın sokaklar teksas'tan gelen küstah tokatlar zalimin durduğu yerdeyim şimdi bu bir karnaval nerdeyim şimdi kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş zamandan kim korkmuş elinde güller varmış üstün başın kan olmuş hiç birşey söyleme duymam anlamam hayat bir bombadır düşer zaman zaman tarihin durduğu yerdeyiz şimdi bu bir karnaval nerdeyiz şimdi DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR... |
||
|
||
evet tek kelimeyle süper bende sonuna doğru dünya yalan söylüyoooooorrr diye bağırışına hastayım ya zaten bu albümde beğenmediğim hiçbir şarkı yok
|
||
|
||
| eevt çokk güzel hele bir de şebonun seside arka vokal olunca süper... | ||
|
||
| eeth bncede sebo ile daha bi güzelleşmiş.çok ii şarkı... | ||
|
||
bu şarkının adı "yarım et" değil "yardım et" bildiğin kadarıyla
|
||
|
||
| sözler süper | ||
|
||
ahh ahh süpperr bişe yaa.anlatamıorumm..her kısmı güsel..
|
||
|
||
| mükemmel bi şarkı hele sonlara doğru iyice mükemmel ötesi oluyo. sözler de öyle. ama konu başlığı doğru yazılsaydı daha iyi olurdu tabi
|
||
|
||
hayatımda ılk defa 1 albumu bastan sona zevkle dınlıyordum cok heyecan verıcıydı ondan sonra olan oldu ve ben artık m.v.o hastalıgına yakalandım
|
||
|
||
hayatımda ılk defa 1 albumu bastan sona zevkle dınlıyordum cok heyecan verıcıydı ondan sonra olan oldu ve ben artık m.v.o hastalıgına yakalandım iyikide yakalanmışın ![]()
|
||
|
||
sevilmiycek sarkılar yok ki sevmeyelim...
|
||
|
||
| cok cok gusel | ||
|
||
| YALANDAN KİM ÖLMÜŞ ZAMANDAN KİM KORKMUŞŞŞ DÜNYA YALAN SÖYLÜYOOOOOOOO....R!!! İŞTE BU YAAA |
||
|
||
| d.y.s. kasedi ilk aldımda ilk parça oydu ve ilk dinleyişimdi kasediii ,,,, en çok beendimm parçalardan birisiydiiii... şebonun düeti olması ayrı bi çekmişti beni sati....
|
||
|
||
| superRdi yaa_bitirio beni sarkı | ||