|
||
| Dunyaaa Yalann Soyluyorrr...... |
||
|
||
| yardım et ruhum yardım et bana harika bi yorum olmuş ee harun la şebo söylerde güzel olmzmı.en sevdiğim şarkılarından biridir
|
||
|
||
| beğendiğim bir şarkı bu şarkıya klip çekilmesini çook isterdim şeboyla.. | ||
|
||
| hiç birşey söyleme duymam anlamam hayat bir bombadır düşer zaman zaman herşeyi ifade etmek için bu cümle yeterli oluyor benim için.. |
||
|
||
harunun en sonda dünya yalan söylüyor diye bağırması beni benden alıyor..
|
||
|
||
| kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın .... DÜNYA YALAN SÖYLÜYORRR!!! çok güzel yaa!! |
||
|
||
| Kerem'in gitar soloları,Harun ve Şebnem Ferah'ın muhteşem sesi...Hele ki Harun'un yalan derken sesini inceltmesi... Başa sarıp sarıp dinliyorum nasıl kaçırmışım ben bu şarkıyı yeni keşfettim. |
||
|
||
| dünya yalan söylüyor hiç doğruyu sölemediki
|
||
|
||
| ÜSTÜN BAŞIN KAN OLMUŞ!!! | ||
|
||
| 'yardım et ruhum yardım et bana'derken sesi bir başka güzel oluyor ya...dayanamıyorum. | ||
|
||
| yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan bu şarkı bir yandan çok duygusal biryandan da hareketli |
||
|
||
yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan bu şarkı bir yandan çok duygusal biryandan da hareketli öyle... dünya yalan söylüyor... |
||
|
||
yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan bu şarkı bir yandan çok duygusal biryandan da hareketli öyle... dünya yalan söylüyor... elinde güller varmış üstün başın kan olmuş....
|
||
|
||
Bu şarkı benim için Mor ve Ötesi'nin olmazsa olmaz şarkılarından biridir.Sene 2004.Cambaz ile DYS albümü yaza damgasını vurup gençler Mor ve Ötesi ile yanıp tutuştuğu sıralar (sanki eskiden herkes seviyormuşta şimdi kimse sevmiyormuş gibi dedim bende tövbe tövbe ) aldığım albümle Cambaz ve Sevda Çiçeği'nden sonra duyduğum 3. mvö şarkısı.Daha önceden mvö ile o zamanlar çocuk olduğum için yaz yaz yaz ve daha mutlu olamam şarkılarını hayal meyal hatırlayıp kulak, ucuyla duyup, müzikle filan pek ilgilenmediğim dönemleri saymazsak.Bu şarkı albüme mükemmel bir giriş ve bu harika girişle şimdiden bir efsane olan DYS albümünü adeta tapma derecesine kadar sevme, benimseme ve artık onsuz yaşayamama...
|
||
|
||
| bende çok severim dys albüümünden bu şarkıyı özellikle"yardım et ruhum,yardım et bana ! sesini ben duydum çok var hiç duymayan" bölümünüüü:) | ||