|
||
| süpr bi şarkı yaaa ben dinlerkn ck mutlu oluormmm zevk alıormmm herzmn bu sarkıyı dınlıcmm sarkı sonlara doğru daha gusell oluoo bide harun dünyaa yalann söylüyorr die bagırırkn kopuormmm | ||
|
||
| ben en çok teksasten gelen küstah tokatlar cümlesini seviyorum.o şarkıyı rock istanbul'da teksaten gelen küstah adamlar diye sölemişti. | ||
|
||
| şebo ablamın sesiyle daha bi güzelleşen mübarek şarkı.. mükemmel.. | ||
|
||
| mor ve ötesinin gene çok güzel çok anlamlı bir şarkısı ne diyebilirim ki... | ||
|
||
| yine mükemmel bi şarkı daha...muhteşemmm | ||
|
||
| DÜNYA YALAN SÖYLÜYORDA EN SEVDİĞİM SARKI BU harunun sesine hayran olup bayagı kendimden gecmiştim ilk dinlediğimde aslında hala öyle ama herşeyin ilki unutulmaz oluyor bence |
||
|
||
| Evet arkadaslar dünya gercektende yalan söylüyor. | ||
|
||
sözleri süper olan bi şarkı sebonun da geri wokali süper yani...dıyecek sözüm yok
|
||
|
||
| 'Dünya yalan söylüyor' albümünün an iyi giriş parçası.Dünyaya yönelik bir parça.Kesinlikle ingilizce (özellikle amerika için) versiyonu olmalı | ||
|
||
muhteşem bişi ya süper ötesi hiç bıkmadan arka arkaya sayamıcağam kadar çok dinlerim,hiç de sıkmaz walla...ruhuma ii geliyo
|
||
|
||
ya sarkı zaten acaıp gusel bı de sebnem ferah gırınce cok daa ıı olmus sebnem ferahla harun ne yapsa yakısıo yaf
|
||
|
||
sebnem ferah ve harun müthiş ikili oluşturuyorlar prtayada güzel şarkı çıkıyor
|
||
|
||
| ewt kucuk sefgılım de yardım et e de ayrı bı hava katmıs sebnem ferah ya cok gusel oluo ıkısı bırlkte solıınce | ||
|
||
ewt kucuk sefgılım de yardım et e de ayrı bı hava katmıs sebnem ferah ya cok gusel oluo ıkısı bırlkte solıınce sana katılmamak elde degil
|
||
|
||
| ya valla çok hoş şarkı yaw kimler yalansızki onlar ağlasın kimler günahsızki onlar saklasın yalandan kimö lmüş zamandan kim korkmuş elinde güller varmış üstün başın kan olmuş .. bak şindi cnm çekti bi dinliim bari
|
||