|
||
| dünya yalan söylüyor gibi çok anlamlı bir cümlenin içinde geçtiği şarkı... teksastan gelen küstah tokatlar!! zalimin durduğu yerdeyiz şimdi!... gerçekten çok iyi bir şarkı... |
||
|
||
| şarkı acayip süper hele müzik gitarın çıkardığı sesler ya olmaz böyle bişey bu arada bu siteye gönderdiğim ikinci mesaj ve acayip şekilde sevdim | ||
|
||
| şarkı süper bir de şebo'nun olması daha güzel kılmış tabi ki.onun sesi çok yakışmış şarkıya budur demiştim ilk dinlediğimde. | ||
|
||
| şarkı başlarkenki ve sonundaki sesler çok dikkatimi çekmişti ilk dinlediğimde teksas tan gelen küstah tokat lar bölümünün bush un teksas doğumlu olmasının etkisi var mıdır acaba?? elinde güller varmış üstün başın kan olmuş... |
||
|
||
| şebnem ferahla birlikte daha da güzelleşen yine anlamlı ve özel bir şarkı.. | ||
|
||
son günlerde bu şarkının bana yazıldığını düşünmeye başladım tamam saçma olabilir ama bana çok uyuyor...
|
||
|
||
| SÜPERRRR | ||
|
||
hiç bişey söyleme duymam anlamam çünkü bu şarkının üzerine şarkı tanımam hep derler ya temiz aile çocuğu rockıları adamlar hem rock yapıyo hem başka işlerede güzel imzalar atıyo tebrik ediyorm sizi başkalarına benzemeyin sizi olduğunuz gibi seviyoruz canlarım ya ![]() |
||
|
||
| süperr ötesi bi şarkı.. bana dys i sevdiren şarkı... | ||
|
||
| hayat bir mucize düşer zaman zaman..ne güzel mucize demektir o öyle..sabah şarkıyı mırıldanarak uyandım ve bütün gün sadece yardım et dinledim,hala dinliyorum ve dinleyeceğim =Pp | ||
|
||
| Makina'da Harun Abi'nin dediğine göre Irak için yazılmış olan şarkı. | ||
|
||
| makina'daki akustik performans dün kanald ana haber'in sonunda "ırak için mor ve ötesi" başlığıyla gösterildi. sunucu deniz bey, mor ve ötesi'nden ırak için yaptıkları şarkıyla kapatıyoruz, dedi.ancak çok az gösterdiler. | ||
|
||
tek kelime ile SÜPER bi şarkı. şebnem ferah la beraber söylemeleri dahada güzel olmuş.
|
||
|
||
| makinada canlı performansı seyrettinizmi harun abi şarkıyı bitirirken son kelimesi yardım et dedi tüylerim diken diken oldu harika bir şarkı zaten şeboyla söyledilermi ortaya inanılmaz bir yorum çıkıyo tebrikler mvö | ||
|
||
| şarkı o kadar anlamlı ki... yardım et ruhum yardım et bana sesini ben duydum çok var hiç duymayan.. iç çatışma var bu şarkıda içinde ona yön veren sesle konuşuyor..bayılıyorum bu bölümüne ![]() |
||