|
||
yaf elinde güller varmış üstün başın kan olmuş demekle tam olarak neyi kastediyorlar cıldıracam valla biri acıklar mı? yapılan haksızlıkların özgürlük, adalet ve demokrasi başlığı altında insanlara yedirilmeye çalışılmasını bana kalırsa...
|
||
|
||
| bana kalırsa da elindeki gül (aşk) üstü başı kan (aşk sonrasındaki hali ) tabi politik bir anlamıda olabilir
|
||
|
||
bana kalırsa da elindeki gül (aşk) O şarkının içinde varolan bir aşk teması yok ki...
üstü başı kan (aşk sonrasındaki hali ) tabi politik bir anlamıda olabilir |
||
|
||
hımm olabilir ama bence de politik bir anlamı vardır çünkü şarkı baştan sona politik
|
||
|
||
kızla buluşacakmış, abisi gelmiş
|
||
|
||
kızla buluşacakmış, abisi gelmiş ![]() iyiydi bu da
|
||
|
||
| size laf anlatmaya çalışanda kabahat zaten | ||
|
||
| bu şarkı eli yardıma uzanan ve elini uzatan herkese gelsin. | ||
|
||
hımm olabilir ama bence de politik bir anlamı vardır çünkü şarkı baştan sona politik dostum politik anlamını yazıyorum ![]() iyi dinle :abd nin ırak a savaş açmak için bir bahane ye ihtiyacı vardır ve bahane :'' ırak nükleer başlık saklıyor '' (kimler yalansız ki onlar ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın ) yalandan kim ölmüş ? ve birde aşıklar yalansızdır onlarda saklar ve ağlarlar her zaman |
||
|
||
| çok anlamlı bir parça özellikle ilk girişine bitiyorum | ||
|
||
hayatimin parcasi bu parcadan baska bir parca yokkk (var tabi diger parcalari ) ama bu parca benim parcam
|
||
|
||
bu şarkı tamamen politik.harun abi öyle demişti.amerika-ırak savaşını anlatıyor. muhteşem bir şarkı ayrıca.
|
||
|
||
cok süper bir sarkı tam politik ve istedigi mesajı cok güzel vermiş iyiki varsın mvö
|
||
|
||
| slm arkadşlar ben yeni üye oldum herkese merhabalar mor ve ötesinin bu şarkısına bayılıyorum harika bişi süper gerçi bütün şarkıları güzel birbirinden ayırmak imkansız iyiki mor ve ötesi var |
||
|
||
bu albümdeki tüm şarkılar süper ama bu şarkıı....!!
|
||