|
||
| hayat bir BOMBADIR düser zaman zaman kimler yalansız ki onlaer ağlasın kimler günahsız ki onlar saklasın yalandan kim ölmüş zamandan kim korkmuş DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR!!!!!! |
||
|
||
yer yüzünde bu sarkiyi sevmeyecek bir insan yoktur herhalde ![]() sözleri cok güzel. seviyorum mor ve ötesini! ![]() Dünya Yalan Söylüyor! |
||
|
||
| akustiği harika ötesi bir şarkı..yardım et ruhum.. | ||
|
||
| çok seviyorum bu şarkıyı sözleri ve müziği süper | ||
|
||
| bence de bu şarkı çok güzel çünkü harun bişeyleri çok güzel anlatmış |
||
|
||
| her haliyle bayınılasıgillerden.. Şebo'da ayrı bir tat katmış şarkıya | ||
|
||
| ROCK KRALİÇESİ İLE SÖYLÜYOR YA ŞARKI ZATEN GÜZEL İŞİN İÇİNE ŞEBNEM FERAH DA GİRİNCE ŞARKI DAHADA MÜKEMMELLEŞİYOR MORLARIMIN KLASİK MÜKEMMELLERİNDEN YANİ |
||
|
||
albumun en sevdıgım sarkısıı
|
||
|
||
| hayat bir bombadır diyor ya...o an bombaların söndürdüğü hayatlar geliyor aklıma bir damla yaş düşürüyorum...çok acı bir şarkı yaaa bayılıyorum her seferinde bir tokat atıyor suratıma.....ve dünya ya...ve diyor ki bana: dünya yalan söylüyor....... |
||
|
||
| off müziği sözLeri her bişeyi süper bu şarkınınn yaa... | ||
|
||
gercekten mukemmel ve otesı bı sarkı butun sarkıları gıbı buda super ya morların kotu bı sarkısı hareketlerı tavırları vs vs olurmu yaaa
|
||
|
||
| Artık "Dünya Yalan Söylüyor" cümlesi bize ne kadar alışılmış gelsede oturup düşününce bu kadar anlamlı bir cümle daha olmadığını bir kez daha farkediyorum... | ||
|
||
| Geç keşfettiğim(bu zamana kadar nasıl olmuş da keşfedememişim diye kendime kızdığım),dinledikten sonra anında dilime dolanan ,dinlemekten bıkmayacağım bir mvö harikası.Şebnem Ferah'ın vokaliyle de daha da güzelleşmiş.Şarkının gerek anlattıkları gerekse müziği çok güzel( güzelliğini kelimeler yeterince anlatamasa da...)//Sonlarıysa bambaşka// Bi de Harun'un sesi başka bir güzel çıkmış bu şarkıda... | ||
|
||
dünyayı süper bir şekilde tanımlamış, ne denirki artık kelimeler yetmiyor süper
|
||
|
||
| Harunun sesini inceltip " Dünya yalan söylüyoor..." die bağırması ruhuma işliorr.. Tüylerimin diken diken olduğu tek şarkı. Yardım et ruhum yardım et bana Sesini ben duydum Çok var hiç duymayan. |
||