|
||
| 03/11/2007 seattle (ABD) - studio seven $25 / $30 kapı açılış 20:00 konser: 21:00 yaş sınırlaması yoktur address: 110 south horton st. http://ticketswest.rdln.com/Artist.aspx?evt=58206 ____________________________ 07/11/2007 los angeles (ABD) - knitting factory $25 / $30 kapı açılış: 20:00 konser: 21:00 yaş sınırlaması yoktur address: 7021 hollywood boulevard http://www.ticketweb.com/t3/sale/SaleEventDetail?dispatch=loadSelectionData&pl=&eventId=211130 _________________________________ konserlerden sonra grubun katılacağı partiler olacaktır... iptal edilmiştir |
||
|
||
| ilginç..gitsinler ama özleyeceğim diye üzülüyorum..neyse.. | ||
|
||
| insallah avusturyaya gelirler ya... bu sene ilk defa denizlide konsere gitme sansini elde etmistim, ondada konserde ertelendi. hala icimde bir burukluk var... o yüzden ne olur viyanaya da gelinnnnn... |
||
|
||
özleyeceğim hepsini ama yapacak bir şey yok zaten gitmeleri daha iyi daha çok insana ulaşabilirler ve haberin kaynağı belirsiz yani yalan haberde olabilir emin değilim ama bildiğim kadarıyla turneden dökdükten sonra stüdyoya gireceklermiş yeni albüm için yani yalan haberde olabilir siz kaptırmayın kendinizi yeni albüm falan gibilerinden
|
||
|
||
| elysfest konser sonrasi yapilan röportajda harun amerikada iki almanyada onüc tane konser olucagini söyledi.. bu kadarmi yani? niye avusturya yok? off off... ![]() batsin bu dünya parcasi bana gelsin.. ![]() |
||
|
||
ya çok özlicez hepsiniii ...1ay beklicez napalım artık...
|
||
|
||
| A.B.D. KONSERLERİNDE ERTELEME! mor ve ötesi' nin yurtdışı konserlerinin ilk iki ayağını oluşturan Seattle ve Los Angeles konserleri, vize işlemlerinde yaşanan bazı sorunlar nedeniyle başka bir tarihe ertelendi. Bu konserler için öngörülen tarih, kesin olmamakla birlikte, 2008 yılının mart ayı. Avrupa turnesi, daha önce duyurulduğu şekilde 10 Kasım' da Berlin' de başlayıp 18 Kasım Pazar Hannover' de sona erecek. resmi siteden alıntıdır |
||
|
||
| Seattle daki konsere gitme ihtimalim vardı ertelenmesi üzdü beni.. | ||