|
||
| çelişki çelişkili bir düzlemde, duygularıyla ortada düşününce eski, olmayan insanlarla parça parça, bir görünür bir kaybolur öykülerim hep bilmece, gözlerim maskara özlemim durgun, belki bir gün deyince teslim olunca ellerine, en yakınımda sen olunca ürkütücü bir rüya ellerimden akıp gelen şehvetinde saklı bezginliğim karanlıktan korkutan, gözlerinden ateş saçan son sözünde saklı yalanların bu parçayı da çok seviyorum derin'in sesi pek iyi değil ama hareketli ve başarılı bence |
||
|
||
| evet ses pek iyi degil ama çok güzel şarkı | ||
|
||
oo bu şarkı benim favorilerimden..arkadaşlarıma zor zoruna bu şarkıyı ezberletmiştim..hergün bir ara bu şarkıyı söylemiştik hep birlikte.. ![]() çok komikti yaaa...aklıma geldi şimdi.. ![]() ben bu şarkıyı çok seviyorum ilk duyduğumda derinin sesi çok tiz ve ince gelmişti ama dinledikçe geçti.. |
||
|
||
çelişkiliiiiiiiiii bir düzlemdeee... derinnin sesi garip cıkıyor ama güzelllll
|
||
|
||
| güzel sayılabilecek nitelikte ama bence diğer şarkılar kadar da iyi olduğunu söyleyemem. | ||
|
||
| ya sesi kotu geliyor olabilir ama bence cok guzel bi sarkı | ||
|
||
| Derinin sesini beğenmiyorum ama şarkı hoş. | ||
|
||
bende beğenmiyorum derinin sesini evet ama şarkı güzel
|
||
|
||
şarkının sözleri güselde bence şarkının melodisi daha güsel olabilirdi.ama genede fena sayılmaz hani
|
||
|
||
evet ya derinin sesi pek hoş değilde şey geldi aklıma acanba bu güzel şarkıyı harun sölese nasıl olurdu.. ![]() kesin çok yii olurdu da aklıma geldi merak ettim işte.dinlemek isterdim yani ondan da |
||
|
||
| çelişki çelişkili bir düzlemde, duygularıyla ortada düşününce eski, olmayan insanlarla parça parça, bir görünür bir kaybolur öykülerim hep bilmece, gözlerim maskara özlemim durgun, belki bir gün deyince teslim olunca ellerine, en yakınımda sen olunca ürkütücü bir rüya ellerimden akıp gelen şehvetinde saklı bezginliğim karanlıktan korkutan, gözlerinden ateş saçan son sözünde saklı yalanların güzel insan derinle bütünleşmiş şarkı...sesini özlüyoruz.. |
||
|
||
bence de çok güzel bir şarkı çelişki ;Dben çok seviyorm
|
||
|
||
| bu şarkı favorilerimden.. zaten çelişkilerin insanıyım ya.. | ||
|
||
| bırak zaman aksın'daki en sevdiğim şarkı diyebilirim. | ||
|
||
şarkı güzel bence. en çok "şehvetinde saklı bezginliğim" yerini beğeniyorum. bu arada şarkının melodisinden çok sözleri en plana çıkıyor... çok güzel bence ya sözler muhteşem
|
||