|
||
| yine basarılı bir sarkı daha en basına girişte süper ya sölzerini cok seviorum özellikle SON DENEME gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasin elinde bos bir tabanca dua et ki patlasin, kör bahtima gelecekse, ne gelecekse gelsin gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasin elinde bos bir tabanca dua et ki patlasin, kör bahtima hayalet kursunlar maskeler, alaylar gelecekse, ne gelecekse gelsin son deneme- saat kaç saat kaç ki..? seni buldum- sesi gür yüzü eski artik bir sey yapamam, yapamam ki.. |
||
|
||
| evet bence de sözleri süper bir şarkı...! ...elinde boş bir tabanca dua et ki patlasın, kör bahtıma... ![]() |
||
|
||
| son deneme back vokal mukemmell.. yalan ruya gercek resimm.. ya solarım ya son mewsimm.. ne gelecekse gelsinnnnnnnnnn... |
||
|
||
| dys'nin en sevdiğim şarkılarından biri...kesinlikle harika son deneme saat kaç saat kaç ki? seni buldum sesi gür yüzü eski artık birşey yapamam yapamam ki.. |
||
|
||
hiç kötü bi şarkı yokki bu albümdede sinir oldum yaa :Pevet süper süper süper ötesi bi şarkı yaa
|
||
|
||
hiç kötü bi şarkı yokki bu albümdede sinir oldum yaa ewet ya insan kotu bir sarkı yapar :Pevet süper süper süper ötesi bi şarkı yaa ![]() :D:D:D:D
|
||
|
||
| seni buldum sesi sesi gür yüzü eski burasını çok seViyorum bende | ||
|
||
| En hoş şarkısı.HELE HELE GİRİŞİ HARİKA | ||
|
||
| bencede hoş bir şarkı aslında mvönin elinden geçipte kötüolmuş bir parça bilmiorum oda ayrı bir konu | ||
|
||
| girişi yeter şarkının!! | ||
|
||
seni buldum sesi sesi gür yüzü eski burasını çok sewiorum bende
|
||
|
||
| gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasin elinde bos bir tabanca dua et ki patlasin, kör bahtima gelecekse, ne gelecekse gelsin gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasin elinde bos bir tabanca dua et ki patlasin, kör bahtima hayalet kursunlar maskeler, alaylar gelecekse, ne gelecekse gelsin son deneme- saat kaç saat kaç ki..? seni buldum- sesi gür yüzü eski artik bir sey yapamam, yapamam ki.. |
||
|
||
| Evet bnde sizlere katılıorm gerçekten harika bi şarkı sonu da güzel bnce... | ||
|
||
| evt çok güzel bir şarkı | ||
|
||
| güzel albümün güzel şarkısı | ||