|
||
çok güzel bir şarkı
|
||
|
||
Dünya yalan söylüyorun en sevdiğim şarkılarından bir tanesi. Aslında hepsini seviyorum ya neyse
|
||
|
||
| elinde boş bir tabanca dua et ki patlasın kör bahtıma... ve tabii hayaletler kurşunlar,maskeler,alaylar... |
||
|
||
| en etkilendiğim şarkılardan bi tanesi gercekten cok güzel anlamlı müzik altyapısı falan süper hele o girişi yokmuu... | ||
|
||
şarkının giriş müziği ve solo bölümü çok güzel... bu şarkıya sadece güzel demek de ayıp olur ama onu karşılayacak kadar güzel bir sözcük de bulamıyorum ben şarkının en çok "elinde bos bir tabanca dua et ki patlasin" kısmı ile, "son deneme- saat kaç saat kaç ki..? " yerini beğeniyorum
|
||
|
||
| bide o anki ruh halimdenmi nedir cok aglamıstım bu sarkıda cok etkilemisti beni | ||
|
||
ya birşey sormak istiyorum.şarkıda 'hayalet kurşunlar,maskeler alaylar gelecekse ne gelecekse gelsin 'derken arkadan birşeyler daha söyleniyor.orada ki sözleri tam anlamıyla bilen var mı?ne zamandır soracaktım şimdi aklıma geldi. ![]() bilen varsa beni aydınlatsın
|
||
|
||
| duvarımda bütün sözleri yazan çok güzel bir şarkı. c_y_l_n bende orayı anlamıyorum... |
||
|
||
| o kadar dinledim bir türlü çıkartamadım. | ||
|
||
o kadar dinledim bir türlü çıkartamadım. evet canım msnde söylemen üzerine bildiğin gibi ben de denedim bulmayı ama olmadı. ve şimdi beni de bir merak sardı... çözebilen söylesin lütfen
|
||
|
||
| sanal alemi biraz turlayın bulan kişiler var ben bakmıştım bir ara ama unuttum çok da önemli değil ...link vermek yasakmı bilmiyorum bulursam eğer yasak değilse koyarım | ||
|
||
sanal alemi biraz turlayın bulan kişiler var ben bakmıştım bir ara ama unuttum çok da önemli değil ...link vermek yasakmı bilmiyorum bulursam eğer yasak değilse koyarım bildiğim kadarıyla yasak değil.. lütfen bulursan koy
|
||
|
||
işimi sağlama alayım link koymayayım bir tane sitede farklı farklı yazmışlar burak güven e sorup hatırlamayan da var ilk cümle yalan dolan gerçek resim sonrası için gel sonbaharım gel son mevsim diyen de var yaz son mevsim diyen de inşallah yardımcı olabildim
|
||
|
||
gercekten anlasılmaz ve gizemli 2 saattir dinliyorum çözemedim ama cok hoş böyle ne biliyim çok hoşuma gitti morveötesi işte
|
||
|
||
işimi sağlama alayım link koymayayım bir tane sitede farklı farklı yazmışlar burak güven e sorup hatırlamayan da var evet şimdi bana da öyle gibi geldi ilk cümle yalan dolan gerçek resim sonrası için gel sonbaharım gel son mevsim diyen de var yaz son mevsim diyen de inşallah yardımcı olabildim
|
||