mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Dünya Yalan Söylüyor

Konu: son deneme

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7

soulOfTheRock_cadıı 20.10.2006 21:55:48
 şimdi bi yerde okudum gurultununde dediği gibi ''yalan dolan gercek resim ya sonbaharım ya son mevsim'' diyolar Roll Eyes

20.10.2006 22:01:25
buldunuz cevap yazıyorlar da bunu söyleyecekler...yardımcı oldumsa ne mutlu bana çok da önemli değil zaten söylenenler...

soulOfTheRock_cadıı 20.10.2006 22:02:15
 aslında evet fena fikir değil ama ben şahsen yapamam sanırım adresi bilmiyorum Cheesy bilen biri varsa sosrsa çok iyi olur merakımız gider ya ben taktım şimdi Smiley

c_y_l_n 21.10.2006 15:58:52
şimdi bi yerde okudum gurultununde dediği gibi ''yalan dolan gercek resim ya sonbaharım ya son mevsim'' diyolar Roll Eyes
sonunda öğrendim.herkes baya seferber olmuş son denemenin gizemli sözleri için Wink

21.10.2006 20:43:31
sonunda öğrendim.herkes baya seferber olmuş son denemenin gizemli sözleri için Wink

çok teşekkürler ya çok merak ediyordum ama işte böyle de olmayabilir tam öğrenmek isterim Smiley ben dinledim ama sadece 'gerçek resim'i anlayabildim Wink

soulOfTheRock_cadıı 22.10.2006 08:44:06
 ben hepsini anlamak için çoook uğrastım en az 20 kere dinledim ama nafile Grin emin değiliz tabi tahminler böyle ama şarkıyı çok orjinal kılıyo bence o sözlerin anlasılmazlığı

22.10.2006 17:07:25
ya gerçekten çok anlaşılmaz, en azından yanlış bile olsa bu kadarını bile anlayabilenleri, en azından birşeye benzetebildikleri için tebrik ediyorum Smiley bence mailin cevabı gelmeyecek ama denemekle birşey de kaybetmeyiz Smiley Smiley

_cambaz_ 22.10.2006 19:14:07
 Ben bu şarkıyı çok seviyordum. Halen de sevmekteyim tabi.. Bu şarkıya klip çekilmesini çok arzulamıştım. Ama 'Aşk İçinde'ye çekildi. Ona değil de, 'Son Deneme'ye çekilse daha çok sevinirdim. Çok güzel başlıyor, DYS'deki favori parçalarımdan.

charmed 22.10.2006 19:21:01
DYS de klip çekilmesi gerken malesef çekilmeyen çok klip var...
bu şarkı öyle güzel ve bir yandan öyle karmaşık ki bir yandan gülüp bir yandan ağlayabilirsiniz bu şarkı da

_cambaz_ 22.10.2006 19:46:44
DYS de klip çekilmesi gerken malesef çekilmeyen çok klip var...
bu şarkı öyle güzel ve bir yandan öyle karmaşık ki bir yandan gülüp bir yandan ağlayabilirsiniz bu şarkı da
Evet insanın bir yandan gülüp bir yandan da ağlayası geliyor! Klip çekilse çok sevinirdim. Undecided

charmed 22.10.2006 19:50:29
bende klip bekliyordum bu şarkıdan

23.10.2006 20:19:14
kim bu şarkıya klip istemez ki! ama yardım et'e de o kadar klip bekledim gelmedi Sad buna da gelmedi Sad ama klibi olan parçalardan da şikayetçi değilim. Roll Eyes keşke tüm albüme klip çekilseydi Grin

soulOfTheRock_cadıı 24.10.2006 14:34:22
kim bu şarkıya klip istemez ki! ama yardım et'e de o kadar klip bekledim gelmedi Sad buna da gelmedi Sad ama klibi olan parçalardan da şikayetçi değilim. Roll Eyes keşke tüm albüme klip çekilseydi Grin
aaahhh ah o benimde dileğimidi yaa Roll Eyes Cheesy

24.10.2006 15:45:37

keşke gerçek olsaydı dileklerimiz Cry gerçi biraz abartılı bir dilekdi ama Roll Eyes

soulOfTheRock_cadıı 24.10.2006 19:33:07

keşke gerçek olsaydı dileklerimiz Cry gerçi biraz abartılı bir dilekdi ama Roll Eyes
evet biraz abartılı ama napalım morveötesi hastasıyız yetmiyo hiç bi zaman Smiley Wink

Sayfa: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7