|
||
şimdi bi yerde okudum gurultununde dediği gibi ''yalan dolan gercek resim ya sonbaharım ya son mevsim'' diyolar
|
||
|
||
| buldunuz cevap yazıyorlar da bunu söyleyecekler...yardımcı oldumsa ne mutlu bana çok da önemli değil zaten söylenenler... | ||
|
||
aslında evet fena fikir değil ama ben şahsen yapamam sanırım adresi bilmiyorum bilen biri varsa sosrsa çok iyi olur merakımız gider ya ben taktım şimdi
|
||
|
||
şimdi bi yerde okudum gurultununde dediği gibi ''yalan dolan gercek resim ya sonbaharım ya son mevsim'' diyolar sonunda öğrendim.herkes baya seferber olmuş son denemenin gizemli sözleri için ![]()
|
||
|
||
şimdi bi yerde okudum gurultununde dediği gibi ''yalan dolan gercek resim ya sonbaharım ya son mevsim'' diyolar sonunda öğrendim.herkes baya seferber olmuş son denemenin gizemli sözleri için ![]() ![]() çok teşekkürler ya çok merak ediyordum ama işte böyle de olmayabilir tam öğrenmek isterim ben dinledim ama sadece 'gerçek resim'i anlayabildim
|
||
|
||
ben hepsini anlamak için çoook uğrastım en az 20 kere dinledim ama nafile emin değiliz tabi tahminler böyle ama şarkıyı çok orjinal kılıyo bence o sözlerin anlasılmazlığı
|
||
|
||
ya gerçekten çok anlaşılmaz, en azından yanlış bile olsa bu kadarını bile anlayabilenleri, en azından birşeye benzetebildikleri için tebrik ediyorum bence mailin cevabı gelmeyecek ama denemekle birşey de kaybetmeyiz
|
||
|
||
| Ben bu şarkıyı çok seviyordum. Halen de sevmekteyim tabi.. Bu şarkıya klip çekilmesini çok arzulamıştım. Ama 'Aşk İçinde'ye çekildi. Ona değil de, 'Son Deneme'ye çekilse daha çok sevinirdim. Çok güzel başlıyor, DYS'deki favori parçalarımdan. | ||
|
||
| DYS de klip çekilmesi gerken malesef çekilmeyen çok klip var... bu şarkı öyle güzel ve bir yandan öyle karmaşık ki bir yandan gülüp bir yandan ağlayabilirsiniz bu şarkı da |
||
|
||
DYS de klip çekilmesi gerken malesef çekilmeyen çok klip var... Evet insanın bir yandan gülüp bir yandan da ağlayası geliyor! Klip çekilse çok sevinirdim. bu şarkı öyle güzel ve bir yandan öyle karmaşık ki bir yandan gülüp bir yandan ağlayabilirsiniz bu şarkı da
|
||
|
||
| bende klip bekliyordum bu şarkıdan | ||
|
||
kim bu şarkıya klip istemez ki! ama yardım et'e de o kadar klip bekledim gelmedi buna da gelmedi ama klibi olan parçalardan da şikayetçi değilim. keşke tüm albüme klip çekilseydi
|
||
|
||
kim bu şarkıya klip istemez ki! ama yardım et'e de o kadar klip bekledim gelmedi aaahhh ah o benimde dileğimidi yaa buna da gelmedi ama klibi olan parçalardan da şikayetçi değilim. keşke tüm albüme klip çekilseydi ![]()
|
||
|
||
kim bu şarkıya klip istemez ki! ama yardım et'e de o kadar klip bekledim gelmedi aaahhh ah o benimde dileğimidi yaa buna da gelmedi ama klibi olan parçalardan da şikayetçi değilim. keşke tüm albüme klip çekilseydi ![]() ![]() keşke gerçek olsaydı dileklerimiz gerçi biraz abartılı bir dilekdi ama
|
||
|
||
kim bu şarkıya klip istemez ki! ama yardım et'e de o kadar klip bekledim gelmedi aaahhh ah o benimde dileğimidi yaa buna da gelmedi ama klibi olan parçalardan da şikayetçi değilim. keşke tüm albüme klip çekilseydi ![]() ![]() keşke gerçek olsaydı dileklerimiz gerçi biraz abartılı bir dilekdi ama ![]()
|
||