|
||
| ben aslında çekişen kliplerden mutlu değildim. "yardım et"e klip bekledim bide "son deneme"ye. bu şarkıyı herkes seviyor malesef benim popçu kuzenim bu şarkıyı çok seviyor.. |
||
|
||
| bence çekilen klipler de güzeldi.tabi son denemeye de çekilmesini isterdim. ben son denemeyi bi de serseriyi çok seviyorum.dysdaki beğendiğim şarkılardan biri yani son deneme.serserinin gibi son denemenin de başı çooOOook güzel. |
||
|
||
| artık birşey yapamam yapamamki süper yaaa | ||
|
||
| son deneme -saat kaç saat kaç? bölümünü çok güzel söylüyor ![]() Süper Şarkı |
||
|
||
| DYS albümünün en iyi şarkılarından biri bence... Gel sen de kopar bir parça Tozum bile kalmasın Elinde boş bir tabanca Dua et ki patlasın kör bahtıma Bu kısmı süper ya bir de giriş kısmına bayılıyorum
|
||
|
||
SÖLeyeCEK SÖZ YOK YA SON DENEME SAAT KAÇ SAAT KAC Kİ!! KESİNLİKLE GİRİŞİ YETER
|
||
|
||
| hayatımı etkiledi bu şarkı üzerimde çok etkisi vardır...hiç bir zaman dinlemekten sıkılmayacağım bir şarkıdır...şarkı değil şaheserdir...öyle bir şarkıdırki bende uyandırdığı duyguların tarifi yoktur... | ||
|
||
| seniii buldum sesi gür yüzü eski... çok başarılı bir mvö parçası daha.. | ||
|
||
| dinlemekten asla bıkmıyacağım şarkılardan biri ben de klip beklemiştim bu güzel şarkıya duymayanlarında duyması için ama olmadı... olsun... | ||
|
||
| sırf başındaki sözleri için hatta sırf harun'un sesi için bile dinlenebilecek bir şarkı asla bıkmam ben de dinlemekten ve ne zaman kendimi sonlarda hissetsem dinlerim sanırım bu ara onun için çok dinliyorum!! | ||
|
||
| Gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasın... | ||
|
||
'elimde boş bir tabanca dua et ki patlasın kör bahtıma'...oldukça başarılı bi mvö şarkısı daha
|
||
|
||
| gel sende kopar bi parça tozum bile kalmasın daha ne diyebilirim ki olağan üstü hele harun tekin söyleğince |
||
|
||
| çok güzel bir şarkı..gel sen de kopar bir parça tozum bile kalmasın...paramparça et beni zaten yaptığın başka birşey yok.. | ||
|
||
şuanda dinlediğim ve bazen beni çok iyi anlatan şarkı...
|
||