Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
son deneme

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Dünya Yalan Söylüyor

: son deneme

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7

cagico 21.03.2007 18:32:37
bu şarkının müziği etkileyici mi bana mı öyle geliyor? Tongue şaka bir yana gerçekten çok etkileyici.sözler de üstüne gelince cuk diye oturmuş,müthiş bir uyum ortaya çıkmış."gel sen de kopar bir parça" diye başlayan bir şarkı zaten.. olay baştan kopmuş yani! Wink

28.06.2007 20:29:33
bana göre çok gizemli bi şarkı!!

Birgül 28.06.2007 20:37:55
...hayalet kurşunlar,maskeler alaylar ne gelecekse gelsin... buraya bitiyorum ve bu şarkı gerçekten çok şey anlatıyor. Wink

m.yiğit 28.06.2007 20:42:15
yine mor ve ötesinin diğer şarkıları gibi bulmaca bir şarkı Undecided
tam ne için olduğunu buluyorsun bir daha dinleyince başka bir şey daha çıkıyor Wink

caansuu 04.07.2007 17:43:26
güzel şarkı başka ne denebilirki.....

16.08.2007 22:21:21
geçen gün çantamdaki beyaz kısma yazdığım söz son deneme
3 yıl öncede dilimizdeydi hadi oğlum çalış bak bu son deneme sınavları yükselt az kaldı iyi çalış kimya netlerin kaç
mustafa hoca gelir saat kaç saat kaç caner transa geçmiş soru çözerken saat kaç ki saat kaçki
hüseyin kaşarlandı sesi gür yüzü eski
umut kazanamadı annesi babası yetmedi kopardığı parçalar arkadaşlarıda ne oldu kazanamadın şiştin mi arkadaş denir mi bilmem yüz ifadesi ama gel sende kopar bir parça
meltem ruh ve sinir hastalıklarında tedavi görüyor
sınıfta ilk nöbetini geçirmiş hadi bahçede kutu kutu pense oynayalım diye koşmuş kaçmış
murat intihar etti elindeki tabanca boş değildi bahtının kör olduğuna çoktan inanmıştı 3. kere girdi ya son denemesiydi
hayalet kurşunlar
maskeler alaylar suni arkadaşlar
ne gelecekse gelsin hep sonucu bekliyoruz sınav bitti sonuç geldi artık birşey yapamam ki
son deneme

sipariş 16.08.2007 23:53:49
Ben buna yorumumu yapmıştım da yine yapıyorum, zaten söylenecek pek fazla şey yok, gerçekten bu yoruma bu şarkı yada bu şarkıya bu yorum cuk diye oturur.
vay be! diyorum yine walkman'liğini gösterdin Grin

tuğçee 03.09.2007 15:51:15
zaten bu albümündeki tüm şarkılar çok güzel.  son denemede  bunların içinde Cheesy

derin miray 11.09.2007 23:48:14
ne diyebilirim ki mvö nün bütün şarkıları gibi bu şarkısı da muhteşem Cheesy
son deneme satt kaç
satt kaç ki?
seni buldu
sesi gür yüzü eski
artık bir şey
yapamam yapamamki...

zyndan 12.09.2007 09:09:34
çok iyi bir parça hepsi gibi..

son deeneemee
saat kaç saat kaç ki??

en çok bu bölümünü seviyorum..

badlik_amiri 23.09.2007 13:30:01
gel sende kopar bir parça
tozum bile kalmasın elimde
boş bir tabancı dua et ki patlasın gör bahtıma...!

bir_derdim_var 25.10.2007 20:31:54
zyndan arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum..bu bana aslında mor ve ötesini tanıtan ilk parça oldu bu arkadaş sayesinde..
kendisi sağolsun saat başı gel sende kopar bir parça deyip duruyordu..bıktım senin parçandan ne anlamsız şarkı diyordum bende..(önyargının zararları)
sonra gene bu arkadaş sayesinde (biraz zoraki oldu ama) dinledim,hatta arkasından dünya yalan söylüyor albümü de geldi..acemiliği atlatınca cümlenin gizli taraflarını da öğrenmeye başladım..
neyse bu uzun sürer bayağı  Grin
sonuç olarak bu şarkı benim ilk göz ağrım iyiki varsın mvö ve iyiki koparmışsın bir parça...
hatta ..

gel sende kopar bir parçaaa..
tozum bile kalmasın... Wink

deborah 25.10.2007 20:45:19
  hayalet kurşunlar
  maskeler,alaylar
  gelecekse,ne gelecekse gelsin

süper süper Smiley

muse_ES 15.03.2008 17:27:45
benim için çok özeldir.çok güzel bir anımda bu parça çalıyordu Cry Cry oyüzden vazgeçilmezlerim arasında ve her dinlediğimde o anımı hatırlarım Cry Cry

* Nevermind(!) 20.03.2008 19:08:08
__seni buldum sesi gür yüzü eskii  Kiss bitiyorumm  Cheesy

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468