|
||
bu şarkının müziği etkileyici mi bana mı öyle geliyor? şaka bir yana gerçekten çok etkileyici.sözler de üstüne gelince cuk diye oturmuş,müthiş bir uyum ortaya çıkmış."gel sen de kopar bir parça" diye başlayan bir şarkı zaten.. olay baştan kopmuş yani!
|
||
|
||
| bana göre çok gizemli bi şarkı!! | ||
|
||
...hayalet kurşunlar,maskeler alaylar ne gelecekse gelsin... buraya bitiyorum ve bu şarkı gerçekten çok şey anlatıyor.
|
||
|
||
yine mor ve ötesinin diğer şarkıları gibi bulmaca bir şarkı ![]() tam ne için olduğunu buluyorsun bir daha dinleyince başka bir şey daha çıkıyor
|
||
|
||
| güzel şarkı başka ne denebilirki..... | ||
|
||
| geçen gün çantamdaki beyaz kısma yazdığım söz son deneme 3 yıl öncede dilimizdeydi hadi oğlum çalış bak bu son deneme sınavları yükselt az kaldı iyi çalış kimya netlerin kaç mustafa hoca gelir saat kaç saat kaç caner transa geçmiş soru çözerken saat kaç ki saat kaçki hüseyin kaşarlandı sesi gür yüzü eski umut kazanamadı annesi babası yetmedi kopardığı parçalar arkadaşlarıda ne oldu kazanamadın şiştin mi arkadaş denir mi bilmem yüz ifadesi ama gel sende kopar bir parça meltem ruh ve sinir hastalıklarında tedavi görüyor sınıfta ilk nöbetini geçirmiş hadi bahçede kutu kutu pense oynayalım diye koşmuş kaçmış murat intihar etti elindeki tabanca boş değildi bahtının kör olduğuna çoktan inanmıştı 3. kere girdi ya son denemesiydi hayalet kurşunlar maskeler alaylar suni arkadaşlar ne gelecekse gelsin hep sonucu bekliyoruz sınav bitti sonuç geldi artık birşey yapamam ki son deneme |
||
|
||
| Ben buna yorumumu yapmıştım da yine yapıyorum, zaten söylenecek pek fazla şey yok, gerçekten bu yoruma bu şarkı yada bu şarkıya bu yorum cuk diye oturur. vay be! diyorum yine walkman'liğini gösterdin
|
||
|
||
zaten bu albümündeki tüm şarkılar çok güzel. son denemede bunların içinde
|
||
|
||
ne diyebilirim ki mvö nün bütün şarkıları gibi bu şarkısı da muhteşem ![]() son deneme satt kaç satt kaç ki? seni buldu sesi gür yüzü eski artık bir şey yapamam yapamamki... |
||
|
||
| çok iyi bir parça hepsi gibi.. son deeneemee saat kaç saat kaç ki?? en çok bu bölümünü seviyorum.. |
||
|
||
| gel sende kopar bir parça tozum bile kalmasın elimde boş bir tabancı dua et ki patlasın gör bahtıma...! |
||
|
||
| zyndan arkadaşımıza bir kez daha teşekkür ediyorum..bu bana aslında mor ve ötesini tanıtan ilk parça oldu bu arkadaş sayesinde.. kendisi sağolsun saat başı gel sende kopar bir parça deyip duruyordu..bıktım senin parçandan ne anlamsız şarkı diyordum bende..(önyargının zararları) sonra gene bu arkadaş sayesinde (biraz zoraki oldu ama) dinledim,hatta arkasından dünya yalan söylüyor albümü de geldi..acemiliği atlatınca cümlenin gizli taraflarını da öğrenmeye başladım.. neyse bu uzun sürer bayağı ![]() sonuç olarak bu şarkı benim ilk göz ağrım iyiki varsın mvö ve iyiki koparmışsın bir parça... hatta .. gel sende kopar bir parçaaa.. tozum bile kalmasın...
|
||
|
||
| hayalet kurşunlar maskeler,alaylar gelecekse,ne gelecekse gelsin süper süper
|
||
|
||
benim için çok özeldir.çok güzel bir anımda bu parça çalıyordu oyüzden vazgeçilmezlerim arasında ve her dinlediğimde o anımı hatırlarım
|
||
|
||
__seni buldum sesi gür yüzü eskii bitiyorumm
|
||