|
||
| hayalet kurşunlar...maskeler, alaylar -( kaybolma,gerçek resim,bak numarayazsonmevsim) (bu kısımda bir kaç ses aynı anda çıkıyor ... ben böyle anlıyorum bu kısmı. büyük ihtimal yanlış anlıyorum ama güzel
|
||
|
||
| son deneme saat kaç saat kaç ki bölümüne giriş çok güzel harunun sesi orada çok değişik geliyor bana
|
||
|
||
serviste arkadaşlarla bağıra bağıra söylüyoduk bıkmıştı herkez |
||
|
||
| Ben bu şarkıya aşığım. | ||
|
||
| son deneme saat kaç saat kaç ki nakaratına bitiyorum zaten.. |
||
|
||
ilk dinlediğim andan itibaren aşığı olduğum bu şarkının her hecesini tek tek yaşadım ben tüm parçalarım koptu,tozum bile kalmadı...son denemesinde solgun, eski bir yüzle bulduğum insan o son denemesinde başarısız olurken ben hiç bir şey yapamadım...yapamıyorum...şimdi tüm defterlerimin arkasında baştan sona yazılı bu şarkı..altında da koskocam en renkli haliyle yazan o muhteşem söz var:SON DENEME... |
||
|
||
| Mor ve Ötesinin hatta dünyanın en güzel albümünün en güzel 5. parçası | ||
|
||
| BAŞINA BAYILIYORUM... ÇOOOK TATLIYA BAŞI ANLAMLI SÖZLERİ VE HARUN TEKİN DE ŞARKIYI DİYER ŞARKILAR GİBİ ÇOOOK TATLI SÖYLÜYOR AMA BAŞINA HASTAYIM YAA |
||
|
||
| Albümün en iyi şarkısı diyebilirim.. | ||
|
||
| ŞARKI MOR VE ÖTESİ'NİN EN BEĞENDİĞİM ŞARKISI SÖZLERİ ÇOK ANLAMLI | ||
|
||
| "yalan dolan gerçek resim ya sonbaharım ya son mevsim gelecekse ne gelecekse gelsin" tek kelimeyle mükemmel sözler."ya sonbaharım ya son mevsim".harika diyebilirim sadece... |
||
|
||
| son deneme- saat kaç saat kaç ki..? seni buldum- sesi gür yüzü eski artik bir sey yapamam, yapamam ki.. kendimden geçtiğim nakarat.. |
||
|
||
| oks sınavındaydım.. saate baktım ve aklıma bu şarkı geldi... "son deneme saat kaç saat kaç ki ??" ... | ||
|
||
gözdeniz sağol ben orayı anlayamıyordum hergün bu mükemmel şarkıyı 500 kere dinlememe rağmen manyakmış
|
||
|
||
| bu şarkıyı söylerken içim kıpır kıpır oluyo içideki çocuğu ortaya çıkarıyor | ||