|
||
| "artık birşey yapamam yapamam ki" bunu söylerken sanki söylediğine kendi bile inanmıyormuş gibi birşey hissediyorum =) | ||
|
||
| gel sende kopar bi parca.....sozleri harika.cok seviyorum bu şarkıyı da..zaten sevmediğim şarkı yok ki. | ||
|
||
her zaman yaptıkları klipler gibi süper sanat bu
|
||
|
||
son deneme back vokal mukemmell.. yalan ruya gercek resimm.. ya solarım ya son mevsimm.. ne gelecekse gelsinnnnnnnnnn... bu back vokali başından beri fark etmiştim ama ne dediğine bir türlü dikkat etmemiştim.... teşekkür ederim yaa!!!! sanki orada yalan olan gerçek resim ya son anım ya son mevsim gelecekse ne gelecekse gelsin diyor..... ben böyle anladım!!! doğrusunu bilen var mı??? |
||
|
||
nakarati cok güzel ![]() insanin dinledikce dinleyesi geliyor bu sarkiyi. fazlasiyla iyi.. |
||
|
||
| ben de bu sarkının basını çok seviyorum cidden çok güzel bi sarkı | ||
|
||
kaan düzarat tarafından yapılan remixi burdan dinleyebilirsiniz....
sayfanın sağ tarafında parçaları göreceksiniz http://www.herkesdinlesin.com/kaanduzarat |
||
|
||
| elinde bos bir tabanca dua et ki patlasin, kör bahtima . !!!!!!! süper süper !!!!! dinlemeyen kalmasın .. !! |
||
|
||
| çok güzel bir şarkı. özellikle de geri vokali harika. mesala, hayalet kurşunlar, maskeler, alaylar kısmı müthiş.. | ||
|
||
| kaan düzarat remixide güzel olmuş ama orjinelini hiç bişeye değişmem | ||
|
||
| canlı bir harika oluyor son deneme.. | ||