|
||
| insanları yada bir başka maddeyi sevmek ? sevgi nedir ? yararlı olanları mı seviyoruz ? karşılık bulduklarımızı mı ? sevgi aşk bir mi ? sizlerde sorabilirsiniz. |
||
|
||
| bence sevgi hiç bir zaman karşılıklı olması gerekmiyor,eğer karşılıklı olursa da aşk olur zaten,bu sefer sevgi ölür.Ama ben sevgiyi ön planda tutarım,aşık herkese olabilirim ama sevgiyi herkeste bulamam.Aşk da iyidir herhalde ben hiç öyle bir yola sapmadım daha.Ama aşk ve sevgi aynı şey olmadığına eminim. | ||
|
||
| herkes aşık olmak ne kadar zor diyor bence birşeye tutkuyla bağlanmaktır aşkı.. neyse konuyu dağıtmayayım..sevmek daha zordur aslında..koşulsuz,sade ve masumdur sevgi.. kimseye zararı olmaz,kimseyi acıtmaz işte bu yüzden aşk değil de sevgidir kutsal olan... |
||
|
||
aşk için ölmeli aşk o zaman aşk demem tabikide,dünyanın en güzel şeyidir, haftanın hergünü, her dakikası birini düşünmek, onu görünce içinin kıpır kıpır olması vs. vs. kısacası çok süper bişeydir aşk. |
||
|
||
| Sevgi, birine en az kendine verdiği kadar değer verebilmek, hayatında sadece güzel bi anı olarak kalmasını değil hayatının bi parçası olmasını istemektir... Aşk da sevgi olmadan bi hiçtir bi süre sonra etkisi geçer biri ne kadar aşık olursa olsun yeterince değerli ve kendine yakın göremediği, herşeyini paylaşamadığı biriyle fazla dayanamaz... Aşkta iki kişi tutkudan ziyade yeri geldiğinde arkadaş da olabilmeli hatta bazı konuları tartışabilmelidir.Bu da iki kişinin birbirini sadece cinsel obje olarak değil konuşabileceği herhangi bir insan olarak görebilmesidir ve bence bunun ilişkide önemli bi yeri vardır... Aşkla sevgi de aynı değildir aşk sadece bi insanın tutku karşısında şapşallaşarak elinin kolunun bağlı kalmasıdır.(BENCE) |
||
|
||
| Hımm ,AŞK ve SEVGİ,belkide bu dünyadaki en güzel şeylerden biri onlar.Hatta öle olduğunu düşünüyorum.Bizi yaşadığımz dünyaya bağlar.Sevgi belki yeri geldıgınde vazgeçebilecegimiz seydir. Ancak aşk ise o vaz geçtigimiz sevginin devamıdır.Tutkuludur,tadına doyum olmaz! | ||
|
||
| BİR ANNENİN ÇOCUĞUNA BESLEDİĞİ AŞK MIDIR SEVGİ MİDİR BUNUN CEVABINA GÖRE AŞK SEVGİ ŞUDUR DİYEB,LİRM AMA DİYEMİYORUM HENÜZ |
||
|
||
| sevgi,ait hissetme dürtüsüdür bence. | ||
|
||
| valla ben ne aşkla yapabilirim ne aşksız..ister karşılıklı ister tek taraflı aşk bu dünyadaki en güzel duygulardan biri...gecelerce birileri için uykusuz kalmak,dalıp dalıp gitmek,her an onu düşünmek,görünce bayılıvercek gibi olmak... | ||
|
||
| sevgi ve düşünce kavramı tamamen birbirine bağlı aslında. düşünce gücüyle seversin ya da sevmezsin. sadece aşk olarak algılamaya gerek de yok. düşüncenin yoğunluğu sevginin şiddetini gösterir | ||
|
||
BİR ANNENİN ÇOCUĞUNA BESLEDİĞİ AŞK MIDIR SEVGİ MİDİR BUNUN CEVABINA GÖRE AŞK SEVGİ ŞUDUR DİYEB,LİRM AMA DİYEMİYORUM HENÜZ bir kadının beyninde aşık olduğundaki oluşan dalgalar anne olduğunda oluşan dalgalarla aynıymış.. bu sorunun cevabı olabilir mi? |
||
|
||
| bence sevgi bitmez ama aşk bir gün biter. sevgi karşılık beklenmeden içinde oluşan bişeydir | ||
|
||
günümüzde az olan ama zannedemeyeceğimizden çok ihtiyacımız olan kutsal bir duygu keşke herkes nefretin zincirini kırıp bu kutsal duyguyu keşfedebilse...ve karşılıksız mutluluk duyabilse... o zaman dünya hepimizin zevk aldığı bir yaşam yeri olur..
|
||
|
||
sevginin bir sürü türü vardır aileni seversin arkadaşını seversin çikolatayı seversin aşk ise farklı bişey ama herkesin sevdiği birşey vardır ben buna inanıyorum kötü olan bi insan bile kötülük yapmayı sever ama tabiki mvö fanları olarak iyi cinsten sevgi besliyoruz biz içlerimizde:>
|
||
|
||
| aşk sevgiden beter...çünki hayal ettiğin bir şeyi seviyorsun karşışlıksız sevgi daha güzel, karşılıklı sevgi =mutluluk aşk yok sevgi var bundan sonra
|
||