|
||
bence sevgi bitmez ama aşk bir gün biter. sevgi karşılık beklenmeden içinde oluşan bişeydir tugceye katiliyorum.. |
||
|
||
sevgi bu sözcük hakkında çok şey söyleniyo çoğu zaman aşkla karıştırılıyo veya karşılaştırılıyo ama aşk biter sevgi kalır sevgi çok daha değerlidir ve sevgisiz bi insan yaşayamaz ölür bence karşı cins sevgisi falan değil bu annen baban arkadaşların seni seviyosa ne mutlu sana
|
||
|
||
| ruhun derinliklerindebaşka bir ruhun varlığını somutlaştırmadan soyutlaştırmaktır.. | ||
|
||
| sevgi hakkında söliyebiliceğim bişi var ki: sevgi nedensiz olur.. bi insanın diğer insana sorabileceği en saçma sorulardan biridir "beni neden seviyosun?".. bu arada ben direk beşeri sevgi olarak baktım mevzuya bi de tabi bunun diğer yanı var ki, o konu hakkında söliyebileceğim fazla bişi yok ne yazık ki
|
||
|
||
| Bence sevgi güvenin en son noktasıdır. | ||
|
||
| anlatılmaz yaşanır cinsinden bir zırvalık bazende çok acı bir çorba |
||
|
||
| Sevgi yaşama sebeplerimizden bir tanesidir. | ||
|
||
| bence anlayış hoşgörü sabır tutku cesaret ve risktir | ||
|
||
| benim adım zaten sevgi bana göre sevgi;anlayış,hoşgörü,,sabir,tutku,cesaret,risktir.yüreginle gülümseyebilmek ,insan olabilmektir. |
||
|
||
patlıcanla kıymayı karıştırıp orataya cıkan nesnenın buzdolabında 1 saat bekletıldıkten sonra kı hâli
|
||
|
||
| Sevgi bir küçüğün ağzından 'Annemizin babamıza yaptığı kahveyi götürmeden önce bir yudum alıp tatmasıdır' sözleri döküldüğünde yüzümüzde oluşan tebessümdür. | ||
|
||
| aşk biter sevgi kalır karsılık beklesekde biz bu ülkeyi karsılıksız sevmeyide biliriz sevgi budur bir beklentin olmadan sevebilme gücünü hissetmektir... | ||
|
||
| aşkla bambaşka..sevgi o kadar masum birşey ki bana göre..karşılıksız bilse de bilmese de vazgeçemeyeceğin birşey. Mor ve Ötesi sevgisi diyoruz ya hangimiz karşılık bekliyoruz ki sürekli onlarla tek yürek'iz..bunun gibi
|
||
|
||
Sevgi; birbirine fer veren iki göz ![]() bence
|
||
|
||
aşkla bambaşka..sevgi o kadar masum birşey ki bana göre..karşılıksız bilse de bilmese de vazgeçemeyeceğin birşey. Bence de.Zaten en büyük sevgi de karşılık beklemeden sevdiğine duyduğun sevgidir.Asla ulaşamayacağına...Mor ve Ötesi sevgisi diyoruz ya hangimiz karşılık bekliyoruz ki sürekli onlarla tek yürek'iz..bunun gibi Bir rock starına,yolda giderken gördüğün herhangi bir kişiye,mağazadaki tezgahtara duyduğun sevgi en büyüktür çünkü asla ulaşamazsın karşılık beklemeden seversin onu.Bence insan ulaşamadığını her zaman daha çok sever.. |
||