Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Sevgi ?

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Felsefe

: Sevgi ?

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ]

hazel_06 02.06.2008 17:36:49
sevgi hic bitmeyen sulu bi meyvedir Wink

delii 06.09.2008 22:07:51
valla ben ne aşkla yapabilirim ne aşksız..ister karşılıklı ister tek taraflı aşk bu dünyadaki en güzel duygulardan biri...gecelerce birileri için uykusuz kalmak,dalıp dalıp gitmek,her an onu düşünmek,görünce bayılıvercek gibi olmak...
Roll Eyes

esu 06.09.2008 22:14:56
Aşk sahtedir ama sevgi kalıcı,
Aşkla aldanırsın ama sevgi seni hiçbir zaman aldatmaz,
Aşk bir gün mutlaka çekip gidecektir ama sevgi daima seninledir,
Aşk en fazla 3 günken sevgi bir ömür boyu bile sürebilir...Eğer ki gerçekten inanıyorsan tabi... Roll Eyes

bad_dream 14.09.2008 15:41:21
sevgi jelibona benzer paketi aldıgınızda çok mutlu olursunuz içindekileri yediğinizde ise daha da mutlu olursunuz paketi hemen bitirirseniz o zaman yıkılırsınız işte.... 

derin miray 19.09.2008 20:35:42
Aşk, nefretle iyilik arasındaki bir iptir. Ve b ip kopunca kişi karşısındaki kişiden "nefret" eder  duruma gelebilir. Ancak sevgi öyle değildir. Asla tükenmez, tükense bile yeniden "sevebilir" ya da "sevilebilirsiniz". Aşk anlamsız bir tutkudur. Ama sevgi, "Gülümseme" ve "Sarılma"yla verdiğimiz en güzel şeydir (:

halimiz duman 19.09.2008 20:54:13
Sevgi denince akla nedense ilk birine duyulan aşk geliyor ama benim sevgi denince aklıma ilkj bir annenin çocuğuna duyduğu sevgi geliyor onun için canından bile vazgeçebileceği sevgi örnekleri de çok zaten ondan büyük bir sevgi yoktur herhalde.....

seliiin 27.09.2008 15:21:02
aşk için bir şey diyemeyeceğim çünkü aşkın ne olduğunu bildiğimi sanmıyorum şu an sadece sevgiyi biliyorum bence aşk ta bi tür beğenidir ya da ölr bişi neyse ondan işte   Grin

seliiin 27.09.2008 15:35:10
ama sevginin ne olduğunu biliyorum: iki gözümüzün bağımsız hareket edemediği gibi birisine bağlanmatır bende oluyor özellikle anneme karşı Cheesy

AYBEN 13.10.2008 16:46:32
Sevgi,herşeyin başlangıcıdır.

((((LİNKİN PARK)))) 21.10.2008 14:58:20
bence sevgi bitmez ama aşk bir gün biter. sevgi karşılık beklenmeden içinde oluşan bişeydir
bencede öyle Grin

kozmos 25.10.2008 11:48:49
genel olarak insanlar yararlı olana sevgi
duyar. bu çok doğaldır. zaten yararlı olan da onların
ihtiyaçları ve çok az da fazlası anlamına gelmez mi?
hepimiz kendimizi düşünürüz. ve çok acımasız bir şekilde bu konuda gerçekten samimiyiz.
ve sevgi sonbaharda yaprakları dökülen bir ağaç gibi,
yada
musluktan damlayan bir su damlası gibi
kendine ihtiyacı olmayan kimselerin içinde bulunuyor sa
bu gerçek sevgidir.

k_u_r_T 25.10.2008 11:54:45
bence sevgi bitmez ama aşk bir gün biter. sevgi karşılık beklenmeden içinde oluşan bişeydir
evet kerşıkık beklemeden amaçsız sadece sevmek işte o zaman gerçek sevgiyi bulmuşuzdur bence

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468