|
||
| kardeş türküler grup yol grup yorum zülfi livaneli ezginin günlüğü kızılırmak |
||
|
||
özgün müzik alanıyla hiç ilgilenmiyorum forumdaki arkadaşlarımında ilgilendiğini sanmıyorum ... arkadaşlar mor ve ötesinin özgün müzik yaptığını yazıyorsanız bir soru soracacğım özgün müziğin anlamını biliyor musunuz ....bencede bilen yok herkes aynı sanatçıları yazıyor... |
||
|
||
| kardeş türküler,livaneli(sadece yaptığı müzikle değil her yönüyle mükemmel bir insan),ahmet aslan. | ||
|
||
| zülfü livaneli onur akın |
||
|
||
| zülfü livaneli yavuz bingöl |
||
|
||
| grup yorum hüseyin karakuş zülfü livaneli onur akın ferhat tunç |
||
|
||
| ben grup yorumu tek geçerim.. | ||
|
||
özgün müzik alanıyla hiç ilgilenmiyorum forumdaki arkadaşlarımında ilgilendiğini sanmıyorum ... arkadaşlar mor ve ötesinin özgün müzik yaptığını yazıyorsanız bir soru soracacğım özgün müziğin anlamını biliyor musunuz ....bencede bilen yok herkes aynı sanatçıları yazıyor... tabiikide bilen anlayan ve aynı zamanda mor ve ötesini dinleyen insanlar var olmaz mı hiç ben 9 yaşımdan beri saz çalıyorum ve türkülerin yanı sıra özgün müzik yapan kişilerin parçalarınıda çoğunlukla çalımaya çalışıyorum bu parçaları sadece sazımla degil gitarımlada çalmaya çalışıyorum
|
||
|
||
Mor ve ötesi ve Hayko Cepkin... hayko cepkinin tarzı bulunmuş sonuçta tebrikler arkadaş sana...Hayko Tek merak etme;) Kendine özgü bi tarz.. |
||
|
||
özgün müzik alanıyla hiç ilgilenmiyorum forumdaki arkadaşlarımında ilgilendiğini sanmıyorum ... arkadaşlar mor ve ötesinin özgün müzik yaptığını yazıyorsanız bir soru soracacğım özgün müziğin anlamını biliyor musunuz ....bencede bilen yok herkes aynı sanatçıları yazıyor... yani ben bugün türkiyede kardeş türkülerin,grup yorumun,,yavuz bingölün,zülfü livanelinin veya ahmet aslanın üstüne isim tanımıyorum.geriside fasa fiso olduğu için eklemeye ihtiyac bile duymuyorum. |
||
|
||
ben grup yorumu tek geçerim.. bencede grup yorumun üstüne tanımam.
|
||
|
||
| ilkay akkaya grup yorum ahmet aslan kardeş türküler aklıma gelmio şimdilik bu kadar..!!! |
||
|
||
| Onur Akın' ı zevkle dinliyorum.Özellikle "İstanbul" beni alıp bir yerlere götüren ender şarkılardan biri. | ||
|
||
| grup yorum grup çığ |
||
|
||
| ezginin günlüğü grup yorum zülfü livaneli yeni türkü baba zula |
||