|
||
re nasıl sizce ben begeniyorum ama nakaratı ne anlama geliyor fazla cıkaramadım
|
||
|
||
| bir yerde okumuştum. bu şarkı dünyaya yeniden gelen bir bebeğin aslında tekrar gelmekten hoşlanmadığını anlatıyormuş. bu arada şarkıyı ben de çok severek dinliyorum. | ||
|
||
| çok güzel sözleri olan bir şarkı daha içim yanar içim bilmez içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez.....
|
||
|
||
| ''re'' benim mor ve ötesinin en sevdigim sarkısı.sözleri inanılmaz sekilde anlamlı ve bi degeri olmasıı. | ||
|
||
bir yerde okumuştum. bu şarkı dünyaya yeniden gelen bir bebeğin aslında tekrar gelmekten hoşlanmadığını anlatıyormuş. bu arada şarkıyı ben de çok severek dinliyorum. evet bende okumustum bir yerde
|
||
|
||
| dünya yalan sözylüyorum en iyi şarkılarından biri bence | ||
|
||
| ennnn sevdigim dys sarkısı.... |
||
|
||
| Güzel de bu şarkının adı neden "re"? | ||
|
||
| reankarnasyonla ilgili bişi olmalı sanırım..hayata yeniden gelen bi bebeğin re yapmasından yani tekrardan hoşlanmadığını anlatıyomuş sanırım... ama izmir konserinde bizim hayata olan bakışımız ve düşüncemiz demişti harun tekin.... nakaratı da çok ii gerçekten.... |
||
|
||
| evet burada oyle dedi | ||
|
||
harika bi şarkı çok anlamlı bencee sözleri falan dünyaya yeni gelen ama istemeyen bi bebekle ilgiliymişş gerçkten çok anlamlıı bi şarkıı bayılıyorummmmmmmmmmmmmmmm
|
||
|
||
| şarkının adının re olması..her dizenin re notası ile başlamasından kaynaklanıyor... | ||
|
||
şarkının adının re olması..her dizenin re notası ile başlamasından kaynaklanıo... Evet ben de öyle duymuştum. Bu şarkı DYS nin en sevdiğim parçaları arasında.
|
||
|
||
şarkının adının re olması..her dizenin re notası ile başlamasından kaynaklanıo... ben duymamıştım ama tahmin etmiştim zaten
|
||
|
||
| farklı ve güzel bayağı güzel hemde :-\süpper süpper | ||