|
||
31 mayıstaki konser çalmışlardı şarkıyı . Konserde daha ayrı bi tat veriyo insana. İnsanın içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde anlatıo Yok o konserde çalmadılar ; ) Ama doğru canlı dinlemek çok başka birşey o şarkıyı..![]() evet konserde çalmadılar ...........
|
||
|
||
31 mayıstaki konser çalmışlardı şarkıyı . Konserde daha ayrı bi tat veriyo insana. İnsanın içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde anlatıo Yok o konserde çalmadılar ; ) Ama doğru canlı dinlemek çok başka birşey o şarkıyı..![]() evet konserde çalmadılar ........... Yoksa yanlış mı hatırlıyorum O zaman başka bir konserinde çalmıştı. Yineliyorum konsede ayrı bir havası var şarkının
|
||
|
||
| YİNEDEDE GELDİM DÜNYA YA!!! | ||
|
||
| taktım bu şarkıya ben defalarca üst üste dinlememe rağmen gece yarısı bilgisayarı açıp dinlemeye sebep verdiği için harika bir şarkı.. Görmediğim şey yok ki Bilmediğim şey yok ki |
||
|
||
| Bu şarkının özellikle girişini çok seviyorum çok güzel harika bir şarkı. | ||
|
||
| içim saf içim kirlenmez... ben kopuyorum burda.. yine eşsiz bir mor ve ötesi parçası... | ||
|
||
sözleri ve müzigi cok güzel bütün sarkıları gibi bunu da cok severek dinliyorum
|
||
|
||
| re şarkısının açılımı reenkarnasyon ve şarkı da reenkarnasyonu anlatmıo mu ben bi yerde öyle okumuştum da | ||
|
||
bu dersin sonu yok ki ;Dyine de geldim dünyaya
|
||
|
||
| re şarkısının nakarat olayını ben de çözemedim | ||
|
||
re şarkısının açılımı reenkarnasyon ve şarkı da reenkarnasyonu anlatmıo mu ben bi yerde öyle okumuştum da hadi ya bilmiyordum.şimdi bunu öğrenince öyle bir hava veriyor insana... |
||
|
||
| ahh ahh'icim yanar icim bilmez'... | ||
|
||
| bu şarkıyı intte dinlemiştim ismine bakmamışım günlerce ismini aramıştım(ben cahili) | ||
|
||
dinlemekten hiç bıkmadığım bir şarkı ya..bayılıyorum bu şarkıya..hatta şu anda da dinLiyorum..
|
||
|
||
Harun Tekin in 20 Haziran konserinde hitab ettiği gibi "Bebeğin ağzından duyduğumuz bir şarkı"
|
||