|
||
| içim yanar içim bilmez içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez sözleri ne kadar da anlamlı(her mvö şarkısı gibi)bu kadar muhteşem sözleri herkes yazamazz
|
||
|
||
insanın dinledikçe dinleyesini getiren bir şarkı işte yine dinliyorum belki 1000 ci dinleyişim olabilir ama süper ötesi bir şarkı.
|
||
|
||
| Hayattan umudunuzu kestiğiniz anda, "yine mi ben" dediğinizde, şansın hep sizin karşınızda olduğunuzu düşündüğünüzde dinlemeniz gereken Mor ve Ötesi şarkısı... | ||
|
||
| içim yanar içim bilmez içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez Bu sözleri yazmak bence herkesin yapabileceği şey değil .Bu yetenek bence Mor Ve Ötesi'ne verilen bir ayrıcalıktır.Ne mutlu onlara.gurur duyuyorum sizinle...
|
||
|
||
| re'nin benim üzerimde ki etkisi bir hayli fazladır benim için çok özel mor ve ötesi şarkıları arasında.. | ||
|
||
| morveötesinin en hayali, en pozitif, en olumlu, en sıcakkanlı şarkısı. | ||
|
||
| içim var içim düşünmez dediği yer gelince'düşüncesizin tekiyim ben ya,bu hayat böyle gitmez' dedirtti bana az önce | ||
|
||
içim yanar içim bilmez sözleri yazıp sonra onları hafif bir örtünün altına gizlemek içim var içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim kirlenmez sözleri ne kadar da anlamlı(her mvö şarkısı gibi)bu kadar muhteşem sözleri herkes yazamazz ![]()
|
||
|
||
| bi şarkı bu kadar mı güzel,anlamlı,ilginç olur ya.. çok seviyorum bu şarkıyı.. |
||
|
||
| aynen ben de bu şarkıya bayılıyorum gerçekten dehşet bir şey çok güzel sölüyor harun ve ritim de süper | ||
|
||
| dün ipodumdan bu şarkıyı dinledim ve her dinleyişimde olduğu gibi tüm kalbim eşlik etti sözlere bu yazıyı yazmak istedim çünkü gerçekten hayatımın şarkısı diyebilirim. hatta bununla ilgili bir hikayem bile var RE İLE TANIŞMA geçen yıl kimya dersinde hoca bizi serbest bıraktı ben de ipodumu yanıma almadığım için başka bi arkadaşın mp3 çalarından şarkı dinliyordum.sonra tesadüfen bu şarkı geldi .harun abini sesini hemn tanıdım tabii ![]() ve şarkıya aşık oldum dersem abartmış olmam herhalde. elime kağıt kalem aldım yazmaya başladım .. tekrar tekrar dinledim ve biraz karışık da olsa sözleri çıkarmayı becerdim ama ders zili çoktan çalmış arkadaşım mp3ünü geri alabilmek için başımda bekliyodu belk kısa bir anı ama benim için çok çok değerli onları çok seviyorum ![]() |
||
|
||
bir yerde okumuştum. bu şarkı dünyaya yeniden gelen bir bebeğin aslında tekrar gelmekten hoşlanmadığını anlatıyormuş. bu arada şarkıyı ben de çok severek dinliyorum. bunu öğrendiğim iyi oldu... "re" hakikaten mvönün hareketli bu o kadar anlamlı ve bu o kadar sevdiğim bir şarkısı... |
||
|
||
| insanı kendine bağlayan süper mor ve ötesi şarkısı. | ||
|
||
çok güzel bi şarkı ve çok da anlamlı her dinlediğimde bi daha dinleyesim geliyor ve dinliyorum da
|
||
|
||
| güzel bir şarkı mor ve ötesi hakkını vermiş dinlerken zevk alıyorum şarkının isminin re olmasının nedenini bende şarkıdaki re notasından diye duymuştum | ||