|
||
dünyanın en güzel şarkılarını yapan adamlar;re ve diğer şarkılar ![]() bu şarkıyı hangisi yazdı acaba meraktan öleceğim ![]() içim yanar içim bilmez içim saf içim kirlenmez |
||
|
||
| zaten re şarkısının avantajı mor ve ötesinin yazmış ve mor ve ötesinin seslendirmiş olmasıdır.işte bu özellik diğer şarkılardan ayıran en önemli özellik değil mi?güzel olmasında kötü mü olsun? | ||
|
||
çok güzel bi şarkı dys ilk çıktığında bağımlılk yaratmıştı bende
|
||
|
||
aşk içinden sonra re'ye klip çeilmesini bekliyodum ama olmadı
|
||
|
||
| çok güzel bi şarkı başka ne denebilir ki!!!! | ||
|
||
yine de geldim dünyaayaa....hiiç YOK.
|
||
|
||
şarkı tam beni anlatıyo.çok güzel
|
||
|
||
çok anlamlı ve mükemmel bir dys şarkısı...
|
||
|
||
| bu şarkıyı dinlemek bana huzur veriyo. hayattan bezdiğimde hemen bu şarkıyı dinliyorum.hele müziği daha bi mükemmel....... |
||
|
||
| yine ben miyim düşen hiç zamanım da yok ki...dys albümündeki en sevdiğim 2. şarkı... |
||
|
||
| bende bu mükmmel şarkının devamını yazayım da bi daha hayran olalım... yine ben kopup gelen bu dersin sonu yok ki yine degeldim dünyaya hiiç zamanım da yok kii.. içim yanar içim bilmez içim var içim içim düşünmez içim aşk içim değişmez içim saf içim değişmeeezzz... |
||
|
||
bu şarkı dünyaya yeniden gelen bir bebeğin aslında tekrar gelmekten hoşlanmadığını anlatıyormuş. daha güzel anlatılamazdı bence!
|
||
|
||
| ben de ilk öyle düşünmüştüm, ama kendi sorunlarımı öne çıkarıp "OKS stresi çeken bir çocuğun yine dünyaya gelip sınav sisteminin değişmediğini görmesi" demiştim şarkının anlamı için... çok güzel bir şarkı, müziği de kendisi de güzel
|
||
|
||
| ayrıca re 2.müzik notasıdır do'dan sonra gelir yaa hah işte o anlattıyor ya yine de geldim falan 2.kere geliyor yani alın size bağıntı 2.nota müzik ve tekrar gelmesi saçma anlattıysam da süper bir bağıntı yakaladım |
||
|
||
ayrıca re 2.müzik notasıdır do'dan sonra gelir yaa hah işte o anlattıyo ya yne de gldm fln 2.kere gelio yani alın size bağıntı 2.nota müzik ve tekrar gelmesi saçma anlattıysam da süper bi bağıntı yakaladm ne yani, bunu düşünüp de mi şarkının adını "re" koydular
|
||