|
||
| yine ben miyim düşen hiç zamanımda yok ki.. süper bi şarkı başka söze gerek yok
|
||
|
||
ayrıca re 2.müzik notasıdır do'dan sonra gelir yaa hah işte o anlattıyo ya yne de gldm fln 2.kere gelio yani alın size bağıntı 2.nota müzik ve tekrar gelmesi saçma anlattıysam da süper bi bağıntı yakaladm bak bu da çok alakalı katılıyorum süper bir yorum olmuş bence ![]() bir de dikkat ettiniz mi şarkının nakaratı sondan bir önce kez söylenirken içim saf bölümü uzatılıyor ya orda arkadan ses geliyor... işte orda sanki "rererererere" diyor... bana öyle geldi ![]()
|
||
|
||
şarkı bence çok güzel ya sözler müzik... albümdeki en iyi şarkılardan biri bence... şarkının anlamını da açıklayanlar sayesinde daha iyi anlamış bulunmaktayım herkese teşekkürler
|
||
|
||
| sıkıldığımda bu şarkıyı dinleyip rahatlıyorum..keşke klibi de olsaydı... | ||
|
||
HER DİNLEDİĞİMDE NEDENİNİ BİLMEDĞİM Bİ ŞEKİLDE TÜYLERİMİ ÜRPERTEN Bİ ŞARKI
|
||
|
||
bak bu da çok alakalı katılıyorum süper bir yorum olmuş bence ![]() bir de dikkat ettiniz mi şarkının nakaratı sondan bir önce kez söylenirken içim saf bölümü uzatılıyor ya orda arkadan ses geliyor... işte orda sanki "rererererere" diyor... bana öyle geldi ![]() ![]() [/quote] evet bana da öyle geldi.. re, biliyorsunuz ingilizce de dahil birçok dilde yineleme,tekrar anlamı katıyor. Yine ben miyim düşen? Yine ben kopup gelen? Bebeğin ikinci gelişi.. Bunlar birbiriyle ilgisiz değil.. Re'nin ikinci nota olması da kayda değer. Bu parçaları birleştirdiğimizde hayattaki tekrarların bizi üzdüğü (tarih tekerrür derler ya) acıların, kaygıların tekrar tekrar yaşanması ama aşkın,saflığın aynı kalması, bunca yanmaya karşın.. Bütün bunlarla ve mükemmel bir müzikle RE ortaya çıkıyor. Dünya Yalan Söylüyor albümünü aldığımda en beğendiğim 3 albüm şarkısı arasındaydı. Hala da severek dinlerim.. |
||
|
||
| iyi ki klip çekilmedi bu da kitlelere dökülseydi nolcaktı kimbilir? | ||
|
||
| mükemmel melodi..mükemmel sözler...harika bir çalışma! her dinlediğimde farklı tatlar duyumsuyorumm! |
||
|
||
| Bu şarkıyı dinlediğim zaman çok mutlu oluyorum ya,içim kıpır kıpır oluyor,müziği harika ötesi, sözleri de çok farklı ve anlamlı.Benim de en çok merak ettiğim bu şarkının adının neden 'Re' olduğuydu, sagolsunlar arkadaşlar sayesinde öğrenmiş oldum ve öğrendikten sonra benim için daha da anlamlı oldu,Harun'un en güzel söylediği şarkılardan biri bence... | ||
|
||
| buaralar devamlı dinlemekte olduğum özlediğimi farkettiğim çook sevdiğim bir mor ve ötesi parçası | ||
|
||
biraz alakasız olacak ama 23ün adı neden 23? ?bu mesajı 23 şarkısının bölümüne yazsan daha iyi olur. peki re nin adı neden re bilen var mı
|
||
|
||
[quote][/quote]çok farklı bir şarkı gerçekten bayılıyorum bu şarkıya!
|
||
|
||
peki re nin adı neden re bilen var mı ![]() bu mesajı yazana kadar hemen bir kaç mesaj üste bakıversek... daha bir şık olucak sanki ya neyse. |
||
|
||
mükemmel bir şarkı!!((özellikle de nakaratı)) hangi şarkıları kötüki
|
||
|
||
| huzura götüren şarkı... | ||