mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Dünya Yalan Söylüyor

Konu: re

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9

13.01.2007 19:09:45
müziği ve sözleri birbirini tamamlayan bir şarkı. çok hoşuma gidiyor... çok sevimli bir şarkı diye tanımlayabilirim aslında Smiley

13.01.2007 19:58:02
re

yine ben miyim düşen
hiç zamanım da yok ki
yine ben kopup gelen
bilmediğim şey yok ki

yine de geldim dünyaya
hiç zamanım da yok ki
yine de geldim dünyaya
hiç yok

içim yanar içim bilmez
içim var içim düşünmez
içim aşk içim değişmez
içim saf içim kirlenmez

yine ben miyim düşen
görmediğim şey yok ki
yine ben kopup gelen
bu dersin sonu yok ki

yine de geldim dünyaya.

evet bence de çok sevimli bir şarkı Smiley

* Nevermind(!) 27.01.2007 09:45:02
yinede geldim dünyaya!! kötü anlarımda yanımda olan bir şarkı..  Sad

devrimci genç 18.03.2007 17:41:33
ben çoğu kez dinledim çünkü anlamı gerçekten hoş ayrıca müzik insanı başka yerlere götürüyor kısaca BAYILIYORUM!!!! Grin Grin

TorTu 18.03.2007 19:18:33
her şeyle karşılaştım iyi-kötü herşeyle bıktığım zamanlar oldu ama yinede bir kere gelmiştim dünyaya..iyiki gelmiştim dünyaya... Smiley

20.03.2007 00:30:02
Dünya ile bir problemimiz var ve bunu dile getirdiğimiz albümün harika parçalarından biri re.
Şarkıyı dümdüz eden ufacık söz bir yazı zaten yayınlanmıştı okumuşsunuzdur. Şarkıda anlam arayanlar fazla bir yerde birşey aramayıp tatlı bir ukalalık mı artık nasıl denirse bimediğim şey yok ki ben geldim deniyor. re'yi zaten açıklamaya gerek yok sözlerde ortada yazıyı yazmışlar her sözü tamamlıyor yeniden doğuşu.Kendini bilen biri şeklinde iç kısım sözleri diğerlerdi reenkarnasyonu tamamlıyor .Yine benmiyim düşen gökten düşmüş gibi of yeter artık dercesine bir yakarış.Ben ne yapayım şimde zamanımda ki yok ki yine beni kopardılar geldiğim yerden.Zaten baya bir reenkarnasyonu anlatan destekleyen sözler reenkarnasyona inanış mı artık orasını kestiremedim hani bir giden geri gelirse eski kişiliğini hatırlamaz diyorlardı.Bu bende yeniden doğuşa inanmak değilde sanki onunla dalga geçmek gibi geldi bana bilgelik havası ukalalık mor ve ötesi şarkılarında pek vermez bu hissi insanlara ben biliyorum havasında yazmazlar yazdıkları şarkılar aksine ben biliyorum diyen megalomanyaklara diye düşünüyorum ve bu şarkı yeniden doğuş kavramı inan veya inanma onunla temiz şekilde dalgasını geçiyor off benmiyim yine gelen diyin şöyle ağzınızı bükerek birazcık bükün tikky kısım dersiniz ya onların konuşmasını taklit edin bakalım onu yansıtmışlar sanki şarkıda.Ama mütevazılık bozulmamış mesela bir Kurban şarkısında rastlayabiliyoruz baya baya dalgasını geçiyorlar.Mor ve Ötesi mesafeyi bozmadan yapıyor ya ciddi gözüküyorlar sanki.Sözler ama ukalalık varya Mor ve Ötesinin sözlerinde ben bilirim yoktur tüm şarkılara bakın genel olarak. Var bilgelik ve birazcıkta ukalalık düşünmeden gelinmiş dünya'ya.
Re unutulmazlarımdandır.
Ve kendini keşfetmişliğin de mısralarda olduğunu görürsünüz çok iyi anlatıyor içinin aşk için değişmeyceğini içinin kirlenmeyeceğini .İçide herhalde dünyaya yeniden geldiğinden yanıyor herhalde.
Hı burda birşey var reenkarnasyon olayı varya mecazi olarak mesela bir örnek vereyim kötü bir olay geçer ya başınızdan öldüm bittim dersiniz yeniden doğuşu ararsınız işte budur burdaki olay.
Yoksa ölüp gidip diğer dünyalara gelmek değil inanılcak birşey değil .Mantıklıdır gruptaki elemanlar zaten.
Birazda temiz bir dalga havası var artık yorumu size kalmıştır harika bir şarkı sizleri bekler.

caansuu 04.07.2007 17:57:38
farklı ve güzel bayağızel hemde  :-\süpper süpper
evet çok güzel bir parça

İrem_94 06.07.2007 14:51:23
gerçekten çok çok güzel bir şarkı severek dinliyorum canım sıkıldığı anda dinleyince çok rahatlatıyor

m.yiğit 06.07.2007 15:08:20
insanın neşesini yerine getiren, ruhuna canlılık veren yine harika bir mvo şarkısı Grin Wink

bir_derdim_var 24.07.2007 15:46:13
insanın neşesini yerine getiren, ruhuna canlılık veren yine harika bir mvo şarkısı Grin Wink

sakinleştirici etkisi de var:)

Mc_Mino 24.07.2007 15:47:36
Evet Bende Dinlediğimde Huzur Rahatlatıcı Bi Etki Hissediyorum

mvö_fann 29.08.2007 13:49:50
DYS'nin en sevdiğim parçası Smiley

tuğçee 03.09.2007 15:41:46
mvö nün en güzel şarkılarından biri  Smiley

derin miray 11.09.2007 16:47:00
mvö nün en sevdiğim şsrkılarından Wink çoğu zaman tekrarlarız YİNE BEN MİYİM DÜŞEN HİÇ ZAMANIMDA YOK Kİ!!

sude_nz 11.09.2007 19:31:32
cok güzel bir şarkı

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9