mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Dünya Yalan Söylüyor

Konu: re

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9

Birgül 11.09.2007 19:42:55
şarkının adının re olması..her dizenin re notası ile başlamasından kaynaklanıo...
bunu bilmiyordum.gerçekten muhteşem anlamlı bir şarkı.Wink

bir_derdim_var 11.09.2007 19:49:28
hayır arkadaşlar re olmasının onunla alakası yok madem ki anlamını öğrenmek istiyorsunuz doğrusunu söyleyeyim..
şarkının  içeriği nedir ilk başta gözünüzde onu canlandırın sonra da benım söyleyeceklerimle bağdaştırın..

şarkının içeriği özgürlüktür ne alaka diyebilirsiniz zaten röportajlarda vardır açıklaması ama bir şekilde isyan ediyor..
ve aslında ''RE'' özgürlük işaretidir biraz araştırınca ortaya çıkıyor zaten birkaç kitapta da geçmişti bu..
özgürlüğü ve isyanı anlatması amacıyla re adı konulmuştur şarkıya..

Birgül 11.09.2007 20:02:40
hayır arkadaşlar re olmasının onunla alakası yok madem ki anlamını öğrenmek istiyorsunuz doğrusunu söyleyeyim..
şarkının  içeriği nedir ilk başta gözünüzde onu canlandırın sonra da benım söyleyeceklerimle bağdaştırın..

şarkının içeriği özgürlüktür ne alaka diyebilirsiniz zaten röportajlarda vardır açıklaması ama bir şekilde isyan ediyor..
ve aslında ''RE'' özgürlük işaretidir biraz araştırınca ortaya çıkıyor zaten birkaç kitapta da geçmişti bu..
herkes çok farklı şeyler söylüyor.ama bu dediğin çok doğru geldi.sağol.;)doğrusunu öğrenmiş olduk.Wink

beroş 14.09.2007 14:44:34
Mor ve ötesinin bütün şarkıları çok güzel Smiley Hepsini çok seviyorum Smiley Ama RE şarkısını daha çok seviyorum Smiley Smiley Smiley

ordinaryus 17.09.2007 12:18:00
re bence mükemmel bir şarkı gerek sözleri gerekse müziğiyle...

tescilli_dely 20.09.2007 07:36:57

teşekkürler

badlik_amiri 23.09.2007 13:05:15
içim yanar içim bilmez
içim var içim düşünmez
içim aşk içim değişmez
içim saf içim kirlenmez

''ben buyum artık anlayın''dedirten şarkı

y_a_s_m_i_n 10.10.2007 13:30:24

sağol ya öğrenmiş oldum bende ...... çok güzel şarkı zaten yaaaa Smiley

devrimci 10.10.2007 21:57:49
re ingilizce tekrarın,yinelemenin işareti.return,repeat gibi kelimelerdeki tekrarlama anlamında.

şarkı da hep yine de geldim dünyaya,yine ben miyim düşen diyor diyor.şarkıda bir geri dönüş,bir yinelenme var şarkının adı ondan re.

Lütfi 18.10.2007 20:46:25
2004 ten beri dünya yalan söylüyor albümünü dinliyorum ama belki yeni yeni farkına vardım sanki re nin nakaratının ikincisin de bi kere yine de geldim dünyaya dan sonra sanki harun abi yine de geldim dünyana diyor belki ben yanılıyorum ama sanki bana öyle geldi 3 yıldan sonra şimdi farkına vardım galiba çünkü ghetto da yine de geldim dünyana diyor belki albümde de söylüyordur

shiloh_ 19.10.2007 21:02:23
2004 ten beri dünya yalan söylüyor albümünü dinliyorum ama belki yeni yeni farkına vardım sanki re nin nakaratının ikincisin de bi kere yine de geldim dünyaya dan sonra sanki harun abi yine de geldim dünyana diyor belki ben yanılıyorum ama sanki bana öyle geldi 3 yıldan sonra şimdi farkına vardım galiba çünkü ghetto da yine de geldim dünyana diyor belki albümde de söylüyordur
evet dünyana diyor

derin miray 28.10.2007 22:29:50
şarkının adının re olması..her dizenin re notası ile başlamasından kaynaklanıo...
bunu bilmiyordum.gerçekten muhteşem anlamlı bir şarkı.Wink
re notasıyla başalaması notaların derinine inince çok net farkediliyor muhteşem bir uyum olmuş

re_re 03.11.2007 15:21:57
dediğim gibi şarkının adının re olması her dizenin re notasıyla başlaması..birkaç röportajda okumuştum ayrıca müzikten pek anlamayada gerek yok söylerken bile anlaşılıyor...ama re nin isyan anlamına gelmesini  ilginç buldum hangi kitapta geçiyor acaba???

aarsızz 25.11.2007 10:57:45
RE dinlerken kendimi bulduğum şarkı
gerçi mor ve ötesinin bütün şarkılarında kendimi buluyorum
ama bu şarkı bambaşka 

muse_ES 23.12.2007 19:20:33
işte benim bir numaralı şarkım bayılıyorum bu şarkıya mvö'nün her şarkısını seviyorum ama 3 şarkının yeri bende ayrı  Sad Sad Cry
1-re
2-aşk içinde
3-son deneme

Sayfa: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9