|
||
re ingilizce tekrarın,yinelemenin işareti.return,repeat gibi kelimelerdeki tekrarlama anlamında. şarkı da hep yine de geldim dünyaya,yine ben miyim düşen diyor diyor.şarkıda bir geri dönüş,bir yinelenme var şarkının adı ondan re. söylediğin mantıklı ama ingilizce bir kelimenin kısaltmasını şarkı adı yapacaklarını hiç sanmıyorum
|
||
|
||
re ingilizce tekrarın,yinelemenin işareti.return,repeat gibi kelimelerdeki tekrarlama anlamında. şarkı da hep yine de geldim dünyaya,yine ben miyim düşen diyor diyor.şarkıda bir geri dönüş,bir yinelenme var şarkının adı ondan re. söylediğin mantıklı ama ingilizce bir kelimenin kısaltmasını şarkı adı yapacaklarını hiç sanmıyorum ![]() |
||
|
||
| Çok saçma olmaz mı şarkı Türkçe ama başlık ingilizce..Bugün w değil v kullanın Türkçe konuşuyoruz diyoruz.Bu da v yerine w kullanmak gibi abes birşey olur.. | ||
|
||
| ya türkçede de yer bulmuş bişey aslında reenkarnasyon gibi mesela..grup elemanları tarafından tasdiklenmiş bir bilgi değil elbette şarkının tüm dizelerinin re notası ile başladığına dair bi bilgi de vardı bu da olabilir ama diğeri de olabilir esmiştir yapmışlardır.... | ||
|
||
re ingilizce tekrarın,yinelemenin işareti.return,repeat gibi kelimelerdeki tekrarlama anlamında. şarkı da hep yine de geldim dünyaya,yine ben miyim düşen diyor diyor.şarkıda bir geri dönüş,bir yinelenme var şarkının adı ondan re. söylediğin mantıklı ama ingilizce bir kelimenin kısaltmasını şarkı adı yapacaklarını hiç sanmıyorum ![]()
|
||
|
||
re ingilizce tekrarın,yinelemenin işareti.return,repeat gibi kelimelerdeki tekrarlama anlamında. şarkı da hep yine de geldim dünyaya,yine ben miyim düşen diyor diyor.şarkıda bir geri dönüş,bir yinelenme var şarkının adı ondan re. söylediğin mantıklı ama ingilizce bir kelimenin kısaltmasını şarkı adı yapacaklarını hiç sanmıyorum ![]() ![]()
|
||
|
||
;Dseviyorum bu şarkı çoook hareketliii
|
||
|
||
| bu şarkının sonunda kerem snırım kısacık bir şarkı söylüyor faarkettiniz mi bilmem nakaratı:Hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyaya... çok seviyorum burasını.. |
||
|
||
bu şarkının sonunda kerem snırım kısacık bir şarkı söylüyor faarkettiniz mi bilmem nakaratı:Hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyaya... çok seviyorum burasını.. karıştırdın sanırım ![]() senin dediğin şarkı için buraya bak istersen http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,2246.0.html
|
||
|
||
bu şarkının sonunda kerem snırım kısacık bir şarkı söylüyor faarkettiniz mi bilmem nakaratı:Hayatım aşkım kaçışım gülüyorum ben orada güzel bir hareket çekmişim dünyaya... çok seviyorum burasını.. karıştırdın sanırım ![]() senin dediğin şarkı için buraya bak istersen http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,2246.0.html ![]() gerçekten saol bu şarkıyı arıyordum ben de
|
||
|
||
| dys albümünde en sevdiğim 2. şarkı!! şarkının anlamını merak ediyordum düşününce ikiside mantıklı geliyor re notası da olabilir ama bilmiyorum
|
||
|
||
ayrıca re 2.müzik notasıdır do'dan sonra gelir yaa hah işte o anlattıyo ya yne de gldm fln 2.kere gelio yani alın size bağıntı 2.nota müzik ve tekrar gelmesi saçma anlattıysam da süper bi bağıntı yakaladm bak bu da çok alakalı katılıyorum süper bir yorum olmuş bence ![]() bir de dikkat ettiniz mi şarkının nakaratı sondan bir önce kez söylenirken içim saf bölümü uzatılıyor ya orda arkadan ses geliyor... işte orda sanki "rererererere" diyor... bana öyle geldi ![]() ![]() Bence öyle bir şey yok kaç kere dinledim arkadan re diye bir ses gelmiyor...
|
||
|
||
| eger ben bir güb bu sarkiyi baterimde calamayip ölürsem kesinlikle gözü acik giderim:D | ||
|
||
Akustik versiyonu da harika olan şarkı
|
||
|
||
beni de bi daha dünyaya yollamk isteselerdi bende böyle hissederdim
|
||