|
||
süper şarkı ...............yine de geldim dünyaya hiç zamanımda yok ki ........
|
||
|
||
mükemmelll albümün en güzel şarkısı diyebilirim.. YİNE BEN MİYİM DÜŞENN??
|
||
|
||
| çok seviyorum bu şarkıyı vazgeçemediğim şarkılardan biri | ||
|
||
| Yine de geldim dünyaya,gidemem ki artık! Hem huzur veren,hem mutluluk aşılayan,hem de isyan ettiren şarkı. |
||
|
||
| "yinede geldim dünyaya" süper gercekten. en sevdigim sarkilarindan.. |
||
|
||
her sarkısı oldugu gibi bu sarkısının da sözleri cok anlamlı ben re yi cokk seviyorum süper bi şarkı
|
||
|
||
ilk başta şarkının ismi çok dikkatimi çekmişti tabi sonra da kendisi
|
||
|
||
süperrrrrrrr
|
||
|
||
gerçekten de hayat bir re
|
||
|
||
| BU ŞARKININ DA HASTASIYIM ÜÇ HAFTA ÖNCE ARKADAŞIM SAYESİNDE DİNLEDİM İYKİ DİNLEMİŞİM AMA ŞARKININ İSMİ NEDEN -RE- HİÇ ANLAMADIM BİLEN VARSA BENİDE BİLGİLENDİRSİN LÜTFEN BOŞVER DİYİP GEÇMEYİN ANLAYIN BENİ BENDE SİZİN GİBİ ONLARIN HASTASIYIM LÜTFEN LÜTFEN BANA ULAŞIN LÜTFEN... |
||
|
||
| RE değişik bi kelime =) güzeL ama... içim yanar içim biLmez severek dinliyorum bu şarkıyı... |
||
|
||
| Dinleyip dinleyip ağladığım mükemmel şarkı.Hele konserde çaldıklarında ağlamaktan ölüyordum..Bana çok değişik şeyler hissettiriyor.. | ||
|
||
| Şimdiki düşüncelerime göre, bu albümün en güzel şarkısı.. | ||
|
||
31 mayıstaki konserde çalmışlardı şarkıyı . Konserde daha ayrı bir tat veriyor insana. İnsanın içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde anlatıyor
|
||
|
||
31 mayıstaki konser çalmışlardı şarkıyı . Konserde daha ayrı bi tat veriyo insana. İnsanın içinde bulunduğu durumu en iyi şekilde anlatıo Yok o konserde çalmadılar ; ) Ama doğru canlı dinlemek çok başka birşey o şarkıyı..
![]() |
||