|
||
| Çocukluk arkadaşı gitarist Ryan Ross ve davulcu Spencer Smith tarafından Las Vegas’da kurulan rock grubu Panic! At The Disco, müzik yaşantısına Blink-182 parçalarını değişik gruplarla yorumlayarak başladı. İsimlerini ‘Name Taken’ grubunun parçası “Panic”den alan ikili, yanlarına basçı Brent Wilson ile vokalist Brendon Urie’yi de alarak Fueled By Ramen Decaydance Records ile ilk albüm için anlaşmaya vardı. Albümün kayıtları sırasında basçı Wilson gruptan çıkartılırken, grup üyelerinin uzun süreli yakın arkadaşı Jon Walker kadroya dahil edildi. Eylül 2005’de “A Fever You Can’t Sweat Out” adlı ilk albümlerini çıkartan Panic! At The Disco, bu albümle Amerika listelerinde 13 numaraya kadar yükseldi. Albümdeki ilk şarkıdan 7. şarkıya kadar synth ve drum machine’ler kullanan grup, 9. parçadan 13. parçaya kadar da akordion ve piyano gibi klasik enstrümanları albüme yansıttı. Albümün 8. parçasında bu iki farkı birleştiren ekip, albümün şu ana kadarki satışlarıyla ilk platin plakğını evine götürdü. Ocak 2006’da MTV’nin TRL programına “I Write Sins Not Tragedies” adlı kliple katılan Panic! At The Disco, albümden çıkan 2. single “But It’s Better If You Do” parçasına çektikleri video kliple grubun karanlık yüzünü izleyicilere iletmeye çalıştı. Albüm sonrası Avrupa’da konserler veren Panic! At The Disco, buradan Kuzey Amerika’ya geçerek OK Go, The Hush Sound ve The Dresden Dolls ile performanslarda bulundu. “A Fever You Can’t Sweat Out” albümünden “Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off” parçasına 3. klibi çekerek hayran kitlesini daha da genişletti ve 2006 MTV Video Müzik Ödülleri’nden “I Write Sins Not Tragedies” parçasına çekilen video kliple “Yılın En İyi Video Klibi” ödülünü kazandı. http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=6534560
|
||
|
||
| panic! at the disco bana göre süper gruplardan biri. sarkilarini cok begeniyorum... favorimse but it's better if you do.
|
||
|
||
şarkıları çok eğlenceli ve güzel bence. yeni yeni dinlemeye başladım ama baya sevdim (: özellikle camisado'ya bayıldım. şu anda tek dezavantajları benim açımdan şarkı isimlerinin uzunluğu, ezberlemem baya zaman alacak gibi
|
||
|
||
iyi güzel hoş mükemmeell(* mutlakaa dinleyin yaa bütün şarkılar mükemmel
|
||
|
||
şarkıları çok eğlenceli ve güzel bence. yeni yeni dinlemeye başladım ama baya sevdim (: özellikle camisado'ya bayıldım. şu anda tek dezavantajları benim açımdan şarkı isimlerinin uzunluğu, ezberlemem baya zaman alacak gibi ![]() valla sarki isimlerini bende hic bilmem.. abi 'Lying Is the Most Fun a Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off' böyle sarki ismimi olur.. ![]() ayrica solist sarkilari cok hizli söyler.. ilk dinlediginizde 'vay be ne cene varmis adamda' diyebilirsiniz ama zamanla sarkilari ezberlemeniz cok zor olmiyacaktir..
|
||
|
||
| hicte fena degiller;) | ||
|
||
| arkadaşlar bende bu gruba bayılırım, gerçekten çok iyi şarkıları var. ilginç birşey buldum sizlerle paylaşmak istiyorum... Çocukların stüdyo çalışmaları sırasında geçen acayip diyaloglardan biri de; Ryan: Benim sesim iğrenç. Brendon sende söyler misin? (Brendon şarkıyı söyler ve herkes hayran kalır.) [Brendon'a sorarlar] - Şimdiye kadar neden bize şarkı söyleyebildiğini söylemedin? Brendon: Bende bilmiyordum ki... ilk olarak grubun vokalisti Ryan Ross muş, ama Brendon Urie nin sesi daha güzel bulunduğu için onu vokalist yapmışlar. ayrıca Brendon keyboard, akordiyon, piyano, organ, çello, bas, bateri ve gitar çalıyormuş |
||
|
||
| Panic! At The Disco'da İsim Değişikliği Panic! At The Disco, isminden ünlem işaretini (!) kaldırdı. Onlar artık Panic At The Disco. Bu haberin dışında grup 2005 yılında çıkardığı albümü Fever You Can't Sweat Out albümünün ardından, 24 Mart'ta çıkması planlanan yeni albümünün de adını açıkladı: Pretty. |
||
|
||
| PANIC! AT THE DISCO İSİM BELİRLENDİ TURU KAPTILAR İkinci stüdyo albümleri için uzun bir süredir stüdyoda olan Panic! At The Disco üyeleri, sonunda albümün ismini belirledi. Albümün ismi belirlenir belirlenmez de bu yılki Honda Civic Tour'un headlinerlığını kaptı. Grup cephesindeki bir diğer gelişme ise isimlerindeki '!' işaretini çıkarmaları oldu. PANIC AT THE DISCO İsimlerinden '!' işaretini çıkartarak "Panic At The Disco" ismiyle yollarına devam kararı alan grup üyeleri, albümlerinin ismini "Pretty Odd" olarak belirledi. Albümlerini 25 Mart'ta yayınlayacak olan grup, ardından Honda Civic Tour'un hazırlıklarına başlayacak. |
||
|
||
yeni albümleri Pretty Odd 'un ilk klibi yayında!!! NINE IN THE AFTERNOON a çekilmiş olan ilk klip albümün ne kadar güzel olduğunu şimdiden göstermiş oldu. ![]() |
||
|
||
yeni albümün cikmasina o kadar cok sevindimki.. ![]() sonunda cikti.. bekle bekle nereye kadar..
|
||
|
||
yeni albümün cikmasina o kadar cok sevindimki.. yeni albüm daha çıkmadı. ama ilk kliplerini ben koydum.(gerçekten çok güzel olmuş ben çok beğendim şahsen ![]() sonunda cikti.. bekle bekle nereye kadar.. ![]() ) yeni albüm 25 martta yayınlancak. ondan sonrada honda civic tour a başlıcaklar zaten.
|
||
|
||
yeni albümün cikmasina o kadar cok sevindimki.. yeni albüm daha çıkmadı. ama ilk kliplerini ben koydum.(gerçekten çok güzel olmuş ben çok beğendim şahsen ![]() sonunda cikti.. bekle bekle nereye kadar.. ![]() ) yeni albüm 25 martta yayınlancak. ondan sonrada honda civic tour a başlıcaklar zaten. ![]() tamam iste bende yeni albümün cikicak olmasina sevindim.. hani haber verdilerya 25 martta cikicak diye ona yani.. ![]() yanlis anlatmisim kendimi.. |
||
|
||
yeni albümün cikmasina o kadar cok sevindimki.. yeni albüm daha çıkmadı. ama ilk kliplerini ben koydum.(gerçekten çok güzel olmuş ben çok beğendim şahsen ![]() sonunda cikti.. bekle bekle nereye kadar.. ![]() ) yeni albüm 25 martta yayınlancak. ondan sonrada honda civic tour a başlıcaklar zaten. ![]() tamam iste bende yeni albümün cikicak olmasina sevindim.. hani haber verdilerya 25 martta cikicak diye ona yani.. ![]() yanlis anlatmisim kendimi.. hmm. anladım. sanırım ben de yanlış anladım seni özür dilerim yinede.
|
||
|
||
bende izledim yeni klibi myspace'te çok tatlılar yaa bekliyorum merakla yeni albümü
|
||