Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Panic At The Disco

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yabancı Sanatçılar

: Panic At The Disco

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ] 3

filozof 14.02.2008 15:11:14
bende izledim yeni klibi myspace'te Cheesy çok tatlılar yaa bekliyorum merakla yeni albümü Wink
aynen bencede çok tatlı çıkmışlar özellikle brendon ve ryan süperler. en sonda birbirlerine sarılıyolar grupça falan Cheesy
ayrıca Panic at the disco, my chemical romance ve fall out boy majör lige terfi ettikleri 2007 yılında emo imajından sıyrılmak için hem müzikal hemde görsel anlamda olgunlaşma tribine girdi. fanlarının ise hiçte niyeti yoktu değişmeye  Cheesy. grupların reddettiği konsepte dinleyicisi sahip çıktı ve türle özdeşleşen imaj yıl boyunca değer kazanmaya devam etti.

muse_ES 20.04.2008 13:36:19
yaklaşık 3 yıldır bıkmadan usanmadan hatta her dinlediğimde brendon'ın sesine ryan'in gitarına biraz daha hayran oluyorum.onlar mükemmeller heralde türkiyeye gelseler "ne olursa olsun ben bu konsere gideceğim" diyeceğim ender gruplardan biri.her şarkıları farklı güzellikte ama 'build god,then well talk'ın bende büyük anısı vardır Grin istanbul gezimde tamı tamına 26 kez başa alıp dinlediğim şarkıdır o her saniyesini ezbere bilirim Grin Grin ayrıca 'ıt's time to dance,but ıt's better ıf you do,the only difference,relax relapse,lyıng is the most fun a girl can have without taking her clothes off,ı write sins not tragedies' parçalarıda mükemmeldir  Roll Eyes Roll Eyes kısacası hayatımda en çok sevdiğim ve dinlediğim 5 grup arasındalar Smiley Smiley

neslihannn 20.04.2008 14:05:01
Sevdiğim gruplar arasındadır .Klipleri açısından balıklı bir klipleri vardı (şarkı isimleri bilmem malesev Grin)
özellikle o klipleri çok güzel!!

muse_ES 21.04.2008 12:38:35
Sevdiğim gruplar arasındadır .Klipleri açısından balıklı bir klipleri vardı (şarkı isimleri bilmem malesev Grin)
özellikle o klipleri çok güzel!!

o şarkı "Lying is the Most Fun A Girl Can Have" çok güzel bir klibi var gerçekten akvaryumlu Grin

filozof 02.05.2008 22:07:14
kamera arkasını bulmuştum paylaşıım bare  Wink

P!ATD: Making of Lying is the most fun... (Part 1)

<a href="http://uk.youtube.com/watch?v=n5oMwQqoTQQ" target="_blank">http://uk.youtube.com/watch?v=n5oMwQqoTQQ</a>

P!ATD: Making of Lying is the most fun... (Part 2)

<a href="http://uk.youtube.com/watch?v=KDHd_i_p9TM" target="_blank">http://uk.youtube.com/watch?v=KDHd_i_p9TM</a>

P!ATD: Making of Lying is the most fun... (Part 3)

<a href="http://uk.youtube.com/watch?v=Le6k88b8fes" target="_blank">http://uk.youtube.com/watch?v=Le6k88b8fes</a>

süperler yaaa brendon ve ryan harika  Cheesy

filozof 02.05.2008 22:10:31
akvaryumlarda iki cam var aralarda balıklar falan yüzüyor. çok garip ve yaratıcı bir klip bence. gerçi Patd nun her klibi öyle ama  Smiley mesela en basitinden "I Write Sins Not Tragedies" şarkılarının klibi harika birşeydi. zaten hakettikleri en iyi klip ödülünüde klibin yayınlandığı yıl (2006)da almayı başardılar. bence sonuna kadar hakediyorlardı.

filozof 12.05.2008 23:04:15
arkadaşlar PATD "That Green Gentleman"e klip çekmiş. çok güzel olmuş. yeni stilleri tarzları falan yavaş yavaş oturmaya başlamış ve çokda yakışmış. herkesin izlemesini tavsiye ederim. çok şirin bi klip olmuş. özellikle Brendon çok şeker çıkmış klipte  Smiley hareketleri tavırları falan aşırı tatlı. bence herkes izlesin  Grin

verrückt* 14.05.2008 19:33:59
NINE IN THE AFTERNOON çok güzel bi şarkı  Grin

muse_ES 15.05.2008 13:48:34
arkadaşlar PATD "That Green Gentleman"e klip çekmiş. çok güzel olmuş. yeni stilleri tarzları falan yavaş yavaş oturmaya başlamış ve çokda yakışmış. herkesin izlemesini tavsiye ederim. çok şirin bi klip olmuş. özellikle Brendon çok şeker çıkmış klipte  Smiley hareketleri tavırları falan aşırı tatlı. bence herkes izlesin  Grin

evet ya kesinlikle çok güzel bir klip olmuş Smiley nine in the afternoon da güzeldi ama bu daha bir hoş olmuş Grin brendon yine tatlı yine tatlı  Grin Grin

filozof 25.05.2008 19:26:08

evet ya kesinlikle çok güzel bir klip olmuş Smiley nine in the afternoon da güzeldi ama bu daha bir hoş olmuş Grin brendon yine tatlı yine tatlı  Grin Grin

kesinlikle nine in the afternoonda çok güzeldi. ama burda çocukluk halleri falan var ya çok şirinler. klip çekimleri sırasında küçüklükleriyle resimleri falan var.

EMOPUNK 12.07.2008 16:15:07
çok tatLıLarr.. Smiley
 bi kaç şarkısını biLiyorum.. sevdim  Smiley
Emo  Grin

filozof 20.09.2008 16:33:14
çok tatLıLarr.. Smiley
 bi kaç şarkısını biLiyorum.. sevdim  Smiley
Emo  Grin

arkadaşlar size rolling stone un bi sayısında gördüğüm bi yazıyı yazıyorum. bunu My Chemical Romance ede yazmıştım.

"FALL OUT BOY lideri Pete Wentz, Rolling Stone'a verdiği son röportajda artık emo'cu olarak anılmaktan rahatsız olduğu için göz makyajını yapmayı bıraktığını ve skinny model kot pantolonlarından da vazgeçtiğini anlatıyordu. Fall Out Boy gibi, MY CHEMİCAL ROMANCE ve PANİC AT THE DİSCO tayfası da majör lige terfi ettikleri 2007 yılında emo imajından sıyrılmak için hem müzikal hem görsel anlamda olgunlaşma tribine girdi. fanlarının ise hiç niyeti yoktu değişmeye. grupların reddettiği konsepte dinleyicisi sahip çıktı ve türle özdeşleşen imaj yıl boyunca değer kazanmaya devam etti."

yani PATD emo değildir. en zından 2007den beri. ayrıca tarzlarınıda değiştidiler...

mosmorumsutrak 20.09.2008 16:37:49
 nolursa olsun ben gurubu çok seviyorum.... Kiss

+++KoRn+++ 20.09.2008 16:38:42
emoluğun ne iğrenç birşey olduğunu anladı tabi herkes Grin şimdi teker teker kaçışıyorlar Grin

EMOPUNK 21.09.2008 12:09:37
peki emocore diye düzeltiyorum Grin evet emo değiller pardon  Wink ama bazı şarkıları emocore  Wink neyse..

NINE IN THE AFTERNOON çok güzel bi şarkı  Grin

ayy evet evet  Cheesy

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ] 3

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468