Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Pastil

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Amatör Gruplar

: Pastil

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 [ 2 ]

zafer_bergama23 22.04.2008 20:15:50
oldukça iyiler başarılı bir grup baya sevdim ... bilinmez'' çok güzel  , hep yanlızlık ''...da güzel

pastil 14.06.2008 16:49:19
''2006 sonlarında müzik hayatına başlayan Pastil grubu Haziran 2008 itibariyle dağılmıştır.

Bu zamana kadar beraber çaldığımız başta Murat Kabakuşak,Tayfun Kolay,Doruk Özkıran,Anıl Umut Özlü,Mehmet Ali Akpolat olmak üzere; Pastil Müziği'ni severek dinleyen, konserlerimizde bizlere eşlik eden tüm insanlara teşekkür ederiz.

Bir süre daha şarkılarımızı myspace aracılığıyla dinleyebilirsiniz.

Yaklaşık 2 yıl süren bu süreçte umuyoruz ki şarkılarımızla hayatınızda bir yer edinebilmişizdir.

Herkese sonsuz teşekkürler, hoşçakalın..''

'Yalçın,Hikmet,Ufuk,Özgür,Berat'

www.myspace.com/pastilband

deborah 24.06.2008 22:27:41
yaa niye dağıldınız Sad..ben takip ediyordum sizi ne güzel Sad
hep sevdiğim gruplar dağılır zaten Sad

tremolo 24.06.2008 23:50:57
kimbilir!belki yeniden toplanırlar!!

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 [ 2 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468