|
||
| atv'de yayınlanan süper ötesi bir dizi. kadrosuyla,konularıyla mükemmel bir dizi bence ekranların en iyi 3 dizisinden. izlediğim 2 diziden de biridir avrupa yakası. bu sezon gürgen öz ve evrim (nam-ı diyar selin) kadroya dahil olcakmış diye duydum. peker açıkalın ztn diziden ayrılmış. |
||
|
||
| ben de evrim(selin) değil de binnur kaya dahil olacakmış diye duydum... | ||
|
||
ben de evrim(selin) değil de binnur kaya dahil olacakmış diye duydum... güldür bakalım programında peker açıkalın kendisi evrim hanım'ın yanında söylemişti. |
||
|
||
tek izlediğim dizi diyebilirim.çok seviyorum bu diziyi. dün haberlerde gülse birsel,binnur kaya olacak dedi.bir kişiyi de söyledi ama adını unuttum.gaffursuz nasıl olacak bakalım?buhran ağabeyimiz duruyor Allah'tan.
|
||
|
||
Bana Burhan abi yeter
|
||
|
||
ben zaten izliyordum ama gürgen öz ve binnur kaya da katılınca süper bi diziydi dahada süper olcak
|
||
|
||
| ilk bölümünden beri nerdeyse hiç kaçırmadım kaçırsam bile mutlaka o bölümünü interetten izledim Gülse birsel önceden g.a.g diye bi program sunardı abimle izlerdik ordan beri o kadının her şeyine hastayım hatta bi ara herkes konuşma tarzımı ona benzetirdi o kadar seviyorumki o kadını ister istemez örnek almışım =) şimdi Binnur Kaya'da diziye dahil oldu tadından yenmez artık =) | ||
|
||
Ben ilk bölümünden beri izliyorum tee 6. yada 7. sınıftayken falan başlamıştı sanırım doğru hatırlıyorsam..G.A.G ı da çok severdim onun açılımını da değişik değişik söylüyorlardı asıl açılımı güldüren anlık görüntüler sanırım da bizim arkadaşlar Gülse Abla Güldürse falan derlerdi ![]() tek izlediğim dizi diyebilirim.çok seviyorum bu diziyi. Önceden de gaffursuzdu gayet de güzeldi ben gülse birseli çok seviyorum zaten izlettiriyor kendini valla dün haberlerde gülse birsel,binnur kaya olacak dedi.bir kişiyi de söyledi ama adını unuttum.gaffursuz nasıl olacak bakalım?buhran ağabeyimiz duruyor Allah'tan. ![]()
|
||
|
||
| ilk sezonu daha başarılıydı bence burhan ve gaffur karakterlerini bi turlu sevemedimdi gaffur gidiyor gürgen geliyor bence bu sezon cok daha başarılı olucak hele binnur kaya da gelirse.. yalnız binnur kayanın üstüne yapışan cahil kadından daha farklı bir karakter olur umarım. | ||
|
||
ben avrupa yakası hastasıyım hiç bir bölümünü kacırmam eski bölümler daha güzeldi volkan sesu ve selin vardı ama bu yıl gürgenle binnur kaya gelcek daha güzel olacak gaffur gidio cok üzüldüm burhan zaten bi numara onu cok seviyorum cok komik adam yaa
|
||
|
||
bana bu sezon son olacak gibi geliyor yeni oyunlarda varmış ''gaffur'' da çıktı zaten
|
||
|
||
| gürgen öz ve binnur kaya ile daha güzel olur sanki ... gaffur zaten son bölümlerde çok az görünüyordu... bende kaçırmamaya çalışırdım internetten filan izlerdim :d özellikle gülse birsel çok başarılı | ||
|
||
iste benim konum acilmis..![]() en sevidigm dizidir. gaffurun ayrilmasina üzülmedim ama burhan gitseydi üzülürdüm. burhan süper.. eski bölümleri daha güzel gibiydi ama ben hala izliyorum... hatta cogu bölümleri iki üc kere izlemisimdir....
|
||
|
||
| arkadaşlar gece uyumayanlar için söylüyorum saat 2,30 yada 3'te eski bölümleri veriyorlar hatta arada kaçırdığım bölümleri izlediğim oluyor.. bu arada gürgen öz 'ün girmesi çok iyi olmuş onun tiplemelerine bayılıyorum..
|
||
|
||
bana bu sezon son olacak gibi geliyor yeni oyunlarda varmış ''gaffur'' da çıktı zaten aynen..banada öyle geliyor..nese izlemeden önyargıyla yaklaşmayalım..gürgen gelirse komik olma ihtimali var ![]()
|
||