|
||
| artık bitsin tadında bıraksınlar.. | ||
|
||
| Avrupa Yakası'nın çarşamba günkü özetini verdi atv..baktım sağ üst köşeye yeni bölüm diyor ama eski bölümleri veriyor özette...galiba ata geldi de diziye göstermiyorlar bize sürpriz olsun diye... | ||
|
||
artık bitsin tadında bıraksınlar.. bence öyle olmasın devam etsin harika olur ya yedi numara vardı yanılmıyorsam 500 lü bölümlerde bitmişti oda harikaydı...
|
||
|
||
| eğer kastettiğin trt1 deki yedi numaraysa o 100 bölüm falan sürdü hepsini izledim.avrupa yakasına gelince tüm oyuncuların rolleri çok abartılmaya başladı.bence normalleştirmeye çalışsınlar böyle giderse izlenmez.çünkü doğallık ortadan kalkıyor. | ||
|
||
artık bitsin tadında bıraksınlar.. bence de
|
||
|
||
bitmesin ya tek izlediğim dizi.çok harikalar.
|
||
|
||
| Avrupa Yakası Haziran'da bitiyor. Gülse Birsel Avrupa Yakası'nı haziran ayı sonunda bitirmeyi düşündüğünü açıkladı... 'Avrupa Yakası'nı 90 dakika çektiklerini söyleyen Gülse Birsel, 'Çok yoruldum, biraz dinlenmek istiyorum' diyerek dizinin hayranlarını üzecek şu açıklamayı yaptı: 'Haziran ayı sonunda diziyi bitirmeyi düşünüyorum.' Gülse Birsel diziden ayrılan oyuncularla ilgili soruları da şöyle yanıtladı: 'Benim kimseyle problemim olmadı. Hepsi çok değerli oyuncular. 'Avrupa Yakası'nda oynarken edindikleri popülerliği dizi bittikten sonra da devam ettirebiliyorlar. Ayrılan arkadaşlarım da, ben de üzülüyoruz.' Birsel, kendini mizah yazarı olarak gördüğünü; sonraki projesinin oyun yazmak ve tiyatroda rol almak olduğunu da söyledi. |
||
|
||
| Yukarıda vermiş olduğum haberi bir internet sitesinden buldum. Kaynak verilmemişti umarım doğru değildir her ne kadar herkes sakız gibi uzadı yorumunu yapsada ilk bölümünden bu yana ben hiç sıkılmadım diziden. Gülse Birsel'in de mizah anlayışına hastayım zaten. G.A.G tan bu yana takipçisiyim (: | ||
|
||
| ben bunu çok önceleri okumuştum..sıkılmıştı gülse tiyatroya falan yönelmek istiyormuş öyle kolay kolay bitmez bu dizi..daha kesin birşey yok benim bildiğim.. |
||
|
||
cok güzel bir dizi insallah hic bitmez bir ömür boyu sürse bikmam galiba
|
||
|
||
cok güzel bir dizi insallah hic bitmez bir ömür boyu sürse bikmam galiba hehe 30 yıl sonra burhan ve makbule halleri ne olur acaba ![]()
|
||
|
||
| benim izlediğim ve mutlu olduğum tek dizi gittiği yere kadar izlerim | ||
|
||
içten gülerek izlediğim tek dizi lütfen bitmesin çok eğlendiriyor, ata demirer konusu da artık bitmeli çünkü yıl oldu o gideli artık arkasından ağlamamalı burhan var o herkese yeter
|
||
|
||
cok güzel bir dizi insallah hic bitmez bir ömür boyu sürse bikmam galiba hehe 30 yıl sonra burhan ve makbule halleri ne olur acaba ![]() ![]()
|
||
|
||
Burhan beyin disleri gecen hafta ne güzel olmustu öyle yaa ...
|
||