|
||
Burhan beyin disleri gecen hafta ne güzel olmustu öyle yaa burhan ın dişleri çok komikti. ... çay, su felan içerken çok komikti
|
||
|
||
| baydı artık ya... 23.01 tarihindeki (geçen çarşamba) yani iyici baydıkları belli oldu.bitirmezsen şimdi,artık yaza kadar epey bir küfür yersin. | ||
|
||
sacidin kücülmesi süper oluyor yaa
|
||
|
||
Burhan beyin disleri gecen hafta ne güzel olmustu öyle yaa burhan ın dişleri çok komikti. ... çay, su felan içerken çok komikti ![]() evet ya "Bayanlar böyle erkekleri çok seviyor" diye yaptığı şeyler anlamsız ama doğal, komik olması çok hoş. |
||
|
||
kamera arkası diziden daha komik ...bazen dizinin sonunu değil de kamera arkasını izlemek için sabırsızlandığım dizi
|
||
|
||
ben burhan'ın "lilirililiiiiii" nidasıyla mekanı terk etmesine bayılıorum
|
||
|
||
ben burhan'ın "lilirililiiiiii" nidasıyla mekanı terk etmesine bayılıorum ![]() ;DBEN DE DİZİDEN SONRA 5-6 SAAT KENDİMİ ŞAHİKA GİBİ sanıyorum
|
||
|
||
| sen yine 5-6 saatlik sanıyorsun,bense izledikten sonra ağzıma yapışıyor ya makbule gibi,ya şahika gibi,ya da burhan gibi konuşuyorum ya ![]() ama bundaki en büyük payın yakınımdakilerin de bunu yapmasından kaynaklanıyor (tabi,öbür türlü normal bir insanım ben )
|
||
|
||
sen yine 5-6 saatlik sanıosun,bense sürdürülebilir bir eğlencenmiz var o zaman
izledikten sonra ağzıma yapışıo ya makbule gibi,ya şahika gibi,ya da burhan gibi konuşuorum yha ![]() ama bundaki en büyük payın yakınımdakilerin de bunu yapmasından kaynaklanıo (tabi,öbür türlü normal bi insanım ben ) |
||
|
||
pek sayılmaz ama biz yine de öyle diyelim... ![]() çünkü bir süre sonra ne kadar kullanmak istemesem de kullandığımı görüyorum
|
||
|
||
ama hala devam ediyor bence devam edecek gibi gözüküyor
|
||
|
||
şahikaa idolümm beni onun gibi bir hatun olmak tek idealim
|
||
|
||
| ya burhan gibi konuşcam diye konuşmamı bozdum yeeeaavrııuuum |
||
|
||
eglencelı guzel bı dızı ama insanın konusmasını bozuyo
|
||
|
||
ben bir ara osman'ın ''hareketsiz dur,sıkıcam bacağına ha!!'' demesine takmıştım yaa ..aslı ile araları da güzelmiş hani..ne diyelim şu cem'den bir boşansında hayırlısıyla..
|
||