|
||
| ben de bayılarak gülmekten öleek izliyorum favori dizim zaten burhan kopartıyo beni yaa "aslı yiieevvrum" iyice dilime yapıştı zatenn:D | ||
|
||
| izet cok komik ya cok gülüyorum süper bi diizi burhan a az degil | ||
|
||
off izlemeye doyamadığım 1 kaç diziden biri
|
||
|
||
| avrupa yakası'nda bu hafta mor ve ötesi'nin reklamı yapıldı...o muhallebinin köşesinde mor ve ötesi posteri vardı.. | ||
|
||
avrupa yakası'nda bu hafta mor ve ötesi'nin reklamı yapıldı...o muhallebinin köşesinde mor ve ötesi posteri vardı.. valla mı? ben bakamadım yaaa
|
||
|
||
| Bitirsinler artık şu diziyi 5 aydır protesto ediyorum (kendi çapımda) izlemiyorum.. Herşeyi tadında bıraksınlar. |
||
|
||
avrupa yakası'nda bu hafta mor ve ötesi'nin reklamı yapıldı...o muhallebinin köşesinde mor ve ötesi posteri vardı.. vardı valla...hatta bir saat morların olduğu duvarı çektiler ama ortada adam yoktu,yani oyuncu falan yoktu valla mı? ben bakamadım yaaa ![]() ![]() |
||
|
||
avrupa yakası'nda bu hafta mor ve ötesi'nin reklamı yapıldı...o muhallebinin köşesinde mor ve ötesi posteri vardı.. vardı valla...hatta bir saat morların olduğu duvarı çektiler ama ortada adam yoktu,yani oyuncu falan yoktu valla mı? ben bakamadım yaaa ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
ben başarılı çıktım ya senn ![]() merak ediyormusunn oo zaman bi tık tk http://www.kuizz.com/kuiz/23774 |
||
|
||
test çok kolaymış egemen35 sağol ..tabiki başarılı çıktım,seviyorum bu diziyi,eğlenceli.. |
||
|
||
| Avrupa Yakası müzikal sahnesi |
||
|
||
dizide yıldızı parlayanlardan biri de hiç kuşkusuz Sarp Apak'tır..çocuk hem sinemada hemde müzikte falan coşmuş..sinemada ''Plajda'' filmi,müzikte de Üç Hürel'in ''Ne Olurdu Sanki'' şarkısını yorumladı..ne diyim yolu açık olsun
|
||
|
||
avrupa yakasında hangi karaktersinn ![]() merak ediyorsan tıkla ben tanrıverdi çıktım http://www.kuizz.com/kuiz/22654 |
||
|
||
Osman çıktı (bu arada o kim diziye yeni mi dahil oldu izlemiyorum uzun zamandır çünkü )
|
||
|
||
burhan altintop muskali süper olmustu
|
||