|
||
| "Avrupa Yakası" dizisinin mimarı Gülse Birsel Gaffur karakterini canlandıran Peker Açıkalın'la kendilerinin yollarını ayırdığını söyledi. Peker Açıkalın'ın diziden ayrılacağı haberlerinin basında yer almasından sonra kendilerinin de bu yönde bir karar verdiğini söyleyen Birsel, "Geçmiş dönemde de ayrılan oyuncular vardı biz de onların yerini dolduracak karakterleri diziye dahil ettik. Gaffur'un yerine Binnur Kaya'nın canlandıracağı Şahika karakterini sunacağız, bizim dizimiz bu tür ayrılıklara uygun" |
||
|
||
| avrupa yakasını hiç izlemedim ama çevremdeki herkes birara bunu konuşunca merak ettim izledim ama hiç beğenmedim anlam olarakta bişey anlamadım güldürü olarakta birşey hissetmedim ve herkes neresini beğendi diye merak etmedimde değil tamam gülse birseli severim bir yazar olarak okurum takip ederim idollerimden biridir kendileri ama diziyi takip etmedim | ||
|
||
off off offff benim en çok eğlendiğim,koptuğum,kendimi bulduğum dizi yav yaka .hastasıyım dizinin ve burhan'ın.beni tanıyan herkes"yav Burhan'ın taklitini yapsana ne olur,çok komik yapıyorsun" diyorlar bana .Ezberledim adamın bütün doğaçlamalarını o derece yani ,çok seviyorumyeni sezonda gaffur(kendisini hiç sevmiyorum )yok,çok sevindim buna,diziyi hepten salak yerine koyan bir karakterdi,beni hiç güldürmüyordu açıkcası...ne o salak dansı, ne de pijamasıyeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum,çok özledim diziyi yav
|
||
|
||
çok çok eğlenceli bir dizi... Engin Günaydın la daha da keyifli oluyor.. ama Peker Açıkalının çıkması hiç iyi olmadı..
|
||
|
||
| okulda bi ara burhan makbule tipi konuşuyoduk elimizde olmadan yapıyoruduk. hatta çoğumuz farkında olmadan birbirmize bebişim diyoruz. ama artık beni sıkmaya başladı eskisi kadar keyif alamıyorum. | ||
|
||
| Bazı karekterler çok sıkıyo bi tanesi de gaffurdu. Değişik renkler var neyse ki bu sene. Her bölümünü izlediğim tek dizi. | ||
|
||
| ne zaman başlıcak bu sezon? | ||
|
||
| parçasını daha bugün tvde gördüm bu çarşamba yani 19 eylülde başlıcak | ||
|
||
| yeni bölümün vtr'sini gördüm... binnur kaya beni bu sezon koparticak olan isim gibi...
|
||
|
||
| binnur ve gürgen yeni sezonda makbule ve burhan ile birlikte diziyi götürür heralde. ilk bölüm 19 eylül çarşamba 20:00 atv'de |
||
|
||
benim de ağzımdan hiç düşmüyor "anaaaaaam,hey gerry,aslı yeivrrrruuummm "hatta anneme "aslı " diyorum ben,herkes diyor"senin annenin ikinci bir adı mı var" diye,çok gülüyorum
|
||
|
||
| oh be yeni sezon nihayet bu hafta başlıyoo sabırsızlanıyorum izleemek için | ||
|
||
benim de ağzımdan hiç düşmüyor "anaaaaaam,hey gerry,aslı yeivrrrruuummm "hatta anneme "aslı " diyorum ben,herkes diyor"senin annenin ikinci bir adı mı var" diye,çok gülüyorum ![]() hahaha. ayni ben. durmadan hey gerry, whas up man, anaaamm diyorum. hatta ablama ilkay yeivrrruuum diyorum artik. annemde kiziyor.
|
||
|
||
| gürgende girmiş diziye acaip sevindim hastayım ona ya | ||
|
||
| olgun şimşek te var dizide | ||