|
||
| 'Avrupa Yakası' yine yılın en iyi dizisi Galatasaray Üniversitesi'nin düzenlediği 'Yılın En İyileri' ödülleri dağıtıldı. atv'nin sevilen dizisi 'Avrupa Yakası' 'En İyi Dizi' 'Şahika'yı canlandıran Binnur Kaya da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülü aldı. 14 Mart 2008 |
||
|
||
| iyice suyu çıktı dizinin bence. | ||
|
||
iyice suyu çıktı dizinin bence. o izzet geldi batırdı bence diziyi..çok sinir oluyorum o adama..birde sütçüoğlu rezidansında kalmaya başladı ya hepten sinir oldum
|
||
|
||
| bencede çok uzadı...artık eskisi kadar tat vermiyor.. | ||
|
||
bence hep ayni kalite
|
||
|
||
bence hep ayni kalite bncede öyle.her izlediğimde gülebiliyorum.süperler ![]()
|
||
|
||
ayy allahım şu makbule ile izzet boşansalar uyuz oluyorum izzet'e ![]() en son bölümünde çağla şikel vardı..şahika ona süper laflar etmişti öldüm gülmekten ''çakmaa brezilyalıııııııııııı!!!'' diye bir kükremişti ay kopmuştum ![]() birde sezen aksu gelmişti.. bir göründü sonra kayboldu bişey anlamamıştım
|
||
|
||
Bu hafta izleyemedim ama çok komik diye duyduğum için internetten izledim. Burhan "Varmısın Yokmusun" a katılmış. çok komik koptum valla izlemenizi tavsiye ederim.5 YTL kazandı.
|
||
|
||
| bencede hep aynı kalite izlerken ben cok egleniyorum özellikle burhana bayılıyorum engin günaydın cok iyi bir oyuncu gülse birse de senaryoyu cok iyi yazıyor bence | ||
|
||
| dün gülmekten koptum... burhan altıntop öldürdü beni güldürmekten.. | ||
|
||
ya ben sana aç mı dedim o kutuyu ![]() ![]() alo hamdi kaç para vericeksin bana ![]() dünn gül gül öldümm yaaa süperdii koptumm resmen
|
||
|
||
dün komediydi ya süper olmuştu çok güzeldi
|
||
|
||
evet dün çok komikti ama sonunu seyredemedim 5 YTL çıkmış kutudan ama ................. gülmekten öldüm ...........
|
||
|
||
|
||
en son bölüm inanılmaz komikti zaten arkadakiler kopuyor
|
||