|
||
en son bölüm inanılmaz komikti evet en sonuncu bölüm var mısın yok musun'du..acayip gülmüştüm ben..Burhan'ın bir Hamdi şu işi yapalım deyişi vardı kopmuştum zaten arkadakiler kopuyor ![]() ![]() bir de Olcay'a ''ne dediğini de anlamıyorum,yarı türk yarı ingilizce konuşuyon..''falan demişti ![]() rumeysa benden önce koymuşsun buraya sağolasın canım
|
||
|
||
| bende begenerek ızlıyorum gulse bırsel ı cok sevıorum | ||
|
||
| En son yayınlanmış olan bölümüyle gülmekten koparan ve çoğu zaman yüzümde tebessüm eksikliği hissettiğim an ihtiyaç duyduğum dizi (: | ||
|
||
ay...baydılar artık..ya..o an gıdıklasalar bile gülemiyorum..yani.. ![]() eski tadı kalmadı hiç...kaldırsınlar bence... (BENCE!!)
|
||
|
||
bu haftayı pek beğenmedim,burhan pek formunda değildi.ama laz biri vardı ki koptum izlerken ..
|
||
|
||
bu hafta hepsini izleyemedim ama izlediğim kadarıyla komikti bence. arabanın içinde Burhan çok komikti.
|
||
|
||
evet arabanın içinde burhan çok komikti '' afra tafra afra tafra '' çok komikti
|
||
|
||
bu haftayı pek beğenmedim,burhan pek formunda değildi.ama laz biri vardı ki koptum izlerken evet ya o laz varken koptum ben de.bu bölümü ben de pek beğenmedim. ..
|
||
|
||
| Pek tadı kalmadı ama olsun.Burhan olunca...İzleyesim geliyor. Bir Burhan Altintop kolay yetişmiyi...
|
||
|
||
| Burhan-takside Bu da o Laz ![]() |
||
|
||
hehe çok güzel valla tekrar izlemek çok güzel oldu. ben tesadüflere inanmam. emine hanımın laz böreğini andıran fakat yer yer tatlı barındıran tatlısı ne uzun tatlı adı ya.
|
||
|
||
inanın mordaşlar birçok laz tanırım hepside bu kadar inatçı...
|
||
|
||
14 mart konserinde izmir ooze venue de sacit(tolga) vardı.adam eğlenmeye gelmiş.nasıl makara yapıyorduk bir görseydiniz off dedim bir hafta karnımdan ağrılar kesilmedi
|
||
|
||
off süperdi son bölüm de yaa burhan abii bi tane..
|
||
|
||
dün akşamki bölüm yine çok güzeldi ya.burhan evlilik programına katıldı."evlen kurtul"du programın adı. program sunucusu iclal aydın'dı sanırım.koptum ya. sürekli göbek attılar.şu anki kadın programlarının aynısıydı.burhan el mankeni oluyor gerçekten çok güzeldi dünkü bölüm.
|
||